26 haftalık hamileyim dün sabah uykuda bi sıcaklık hissettim altıma işedim sandım çişim de vardı ama istemsiz akıyordu lavaboya gittim çişimi yapmaya başlamadan bi miktar sıvı daha boşaldı benden ve renksiz kokusuz bi sıvıydı hemen anladım doktorumu aradım hastaneye geldim yatışım yapıldı amnisure testi yapıldı gelen gerçekten suyummuş. doktor ultrasonla baktı kesede suyum azalmaya başlamış hemen ciğer geliştirici iğne yaptı bir dozunu da bugün vurulacağım. her gün düzenli olarak kan tahlili idrar tahlili yapılıp ultrasonla bebeğimin suyuna bakılacak. dünkü kan tahlilimde crp 21 çıktı enfeksiyonum var günde üç doz antibiyotik alıyorum damardan enfeksiyonu düşürmeye çalışıyorlar. doktorum bu şekilde ve hastanede yatıp takip altında en azından 28 haftaya tamamlamak istiyor çünkü 26 hafta doğum için çoook erken bi hafta. çok korkuyorum daha önce aynı şeyleri yaşayan var mı içinizde? ya da bu kadar erken doğum yapmak zorunda kalan? neler yaşadınız bebekleriniz hayatta mı herhangi bir sağlık sorunları var mı? he bu arada bebeğimin gelişimi önden gidiyor 980 gram olmuş kilosu için gayet iyi dedi doktor ama yine de 1200’lerin üzerine çıkarmaya çalışıcaz.