Burcum32 Dün hastaneye gittim de doktor kalp atışını dinlemedi neden dinlemedi diye dert oldu bana bugün tekrar gitsem mi acaba bı hafta beklesemmi
Htc123 Burcum32 doktor ekranda kalp atışını görür canım bir kere dinlediyseniz sıkıntı yapmayın çünkü sürekli dinlemek bebeğe zararlım
goncc Burcum32 ultrason videolarına youtube dan bakarsan kalp pır pır hareket ediyo beyaz beyaz. Doktor görüyor. Dinlemek sadece anne için ses açılıyo zaten
Burcum32 13+4 haftalık cinsiyeti erkek gelişimi iyi dedi ikili test yapalim dedi kalp atışı dinlemedi bende o an kalabalıktı oda unuttum kalp atışını bı an
Htc123 Burcum32 sıkıntı yapma canım sorun olursa zaten İllaki söyler dediğim gibi sürekli kalp atışlarını dinlemek bebeğe zarar verir ve hiç bir doktor bebeğe zarar gelsin istemez
omerhalis sorun yoktur dinletmez herzaman sadece bebeginle ilgili bilgilendirir seni sorun olmadigini anlarsin zaten sıkınti yapma zarar veriyo bebegine
cito83 Burcum32 bende sadece 1 kez dinledim oda ilk duyduğumdu doktor görüyo zaten sende baktıkça anlarsın kalbinin attığını zaten atmasa ikili test istermi senden