Pnar01 Anneler renkli ultrasona girdiniz mi ne kadar verdiniz ve nerde hangi hastanede girdiniz bilgi verirmisiniz ☺️
Mewosss Pnar01 ben istanbulda aytül çorbacıoğluna gittim çokta iyi bi hekim nakit 1150 kart ile 1400 tl
Edasak5 Pnar01 oo baya yüksek söylüyor bu fiyatlar ney sanki detaylı ultrason renkli ultrason urfada 250 TL
MaviJournal İstanbul özel bi hastane Avrupa yakasında 950 tl. Renkli ultrason+doktor muayenesi. Su an sıradayım hatta
Gizemyasinn Asemosu06 merhaba bişey sorabilir miyim doktordan memnunmusunuz acaba bende o doktora gelmeyi düşünüyorum nasıl biri ilgisi yqklaşımı iyi mi merak ettim
Medine05yasar Nisanur01murat amasya merzifon da doktorumun kendi muanehanesi doktorumdanda çok memnunum
Asemosu06 Gizemyasinn bende ilk defa gittim gayet ilgili bı doktordu ben memnun kaldım cinsiyet öğrenmek ve bebeğin genel sağlıkligini öğrenmek için gitmiştim
ilknuuruucar_99 Pnar01 Daha girmedim ama 10 mayısta gireceğim manisa’da özel bi klinikte nakit 1200 kartla 1400 falan dediler bakalım.