Gamzeses26 Ayse5100 başlığa yazmıştım aslında okuduysanız da yatışımın olduğunu da belirtmiştim tedavi ve kontrol altındayım şuanda duruma göre hareket ediyorlar çok teşekkür ederim
Sevilayms Brisii Benım tanıdıgımın ara ara gelıyordu ayaga kalktıkca Sebepte onemlı tabı birden suyu gelenlerde oluyor
Gamzeses26 Brisii yani öyle akıntı olamaz dedim insan hissediyor ister istemez doktoruma yazdım hemen muayeneye çağırdı kontrol etti işte anlaşıldı zaten devlette de aynı kontrolden geçtim test yapıldı iyice emin olup yatırdılar
Gamzeses26 Sevilayms Sevilayms benim de ara ara ama sadece ayakta değil yatarken de geliyor neye Bağlı bilmiyorum
Gamzeses26 Sevilayms hafif enfeksiyon çıktı 6 cm azalmış suyu yarın doğum olabilir en fazla 3 5 gün uzar dediler
baharkaya12 busekandemirr anlattıklarınızın aynısını yaşadım bir hafta önce doğum yaptım. Bir anda su geldi sonrasında pembe renkli kanamam oldu iğne serum vs bir hafta durabildik sonra geldi oğlum.. Allah yardımcınız olsun sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah
yelda_b1 30+4 haftalık hamileyim ben fark etmiyorum ama çamaşırımda ıslaklık oluyor acaba su mu şimdi şüphelendim bi akıntım yok
Gamzeses26 yelda_b1 doktorunuza sorarsanız daha iyi bilgi verir ben tek başıma hareket etmedim hislerime güvendim ve doktorumla iletişimde oldum zaten başından beri sorunlu gebelik yaşadığım için
Kediler Gamzeses26 kefir bol bol için, çok iyi düşünmüşsünüz. Balık yağı takviyesi de bebeğe kilo aldırıyormuş, doktorunuza danışın tavsiye edecek mi acaba