• Doğum
  • Doğuracak mıyım😭😭

Çok saçma bir soru olacak ama ilk defa böyle bişy oluyor şuan beni uykumdan eden sancılarım ama dayanılmayacak gibi değiller sancılar gaz sorununa dönüştü ve kusura bakmayın lütfen özür dileyerek söylüyorum gazımı ıkınarak resmen çöküyor zorluyor beni sonra karnımdaki sancı da hafifliyor uykumdan uyandıracak derecede oldu büyük abdest im var diye gidiyorum lavaboya ama Yok oda değil. Hani ishal kusma Doğum başlangıcı oluyor ya Buda öyle bişey mi bilemedim valla
    Htc123 Kaç haftalıksınız dogum sancısı olabilir. Ikınma isteginin gelmesi felan
      2019annesi 39+6 bebeğim kanala inmemişti acaba inmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlayamadım gitti saat 3 ten beri tam uyuyacağım yine aynısı oluyor
      Htc123

Htc123 dogum belirtisi canim. Hala devam ediyormu bi hastaneye git nstye baglan hemen. Benimde dunden beri cok kasilmam oluyor yatamadım bi türlü
        Hayalvemasal00 karnım taş gibi oldu resmen eşim 8.30 da gelecek işten hemen çıkacağım bekliyorum ağrım sancım dayanılmayacak şekilde değil ama korkuyorum bir yandan
          Htc123 mrb cnm sen konyadaydın galıba yanlış hatırlamıyosam rabnım saglıcakla bebegını kucagına almayı nasıp etsın inş.
            Htc123 Günün gelmiş dogum belirtisidr canm Hayırlısıyla kurtul inşallah 🙏