ZEYNEP2506 Mumofprincesss Bizim kızımızın adı Efnan olacak inşallah. Cennetteki güzel gözlü kız demekmiş. :) Arapça bir isim ama öz Türkçe isimlerden de düşünebilirsiniz. İnstagramda denk geliyorum ,öz Türkçe isimler de çok hoş.
Rabissssscee aysemsii_96 affınıza sığınarak biz Aden’i 3 hocaya sorduk bize üçüde önermedi 😊 cennet bahçesi anlamı kuran değil Tevrat ve İncil de olan anlamıymış. Kuranda ad’n olarak geçiyormuş oda helak edilen bir kavim adıymış.😊 Bilgilendirmek istedim 🌸
Cglumt Mumofprincesss Allah sağ salim izin verirse Aysima koyacağız kızımızın adını ama diğer bir seçenekte Alina’ydı 🥰
Marmarisli Cglumt alina nın anlamı nedir acaba? Rus ismi diye koymak istemedi eşim o yüzden soruyorum. Teşekkürler 😊
annesininbali27 Cglumt Bende Aysima oruç Kuyucam Oruç kaynanam in ismi ben istemiyorum ama eşim istiyor 2 buçuk yaşında oğlum var onada Ömer ismini verdik babasının ismi
Ayselce İlk olarak anlamından dolayi Asel ismini çok istedim hemde kendi adımla benzerliği çok diye. Sonra nedense içimden hep Defne ismi geçer oldu.
Rabissssscee Mrymekti affınıza sığınarak bizde Aden Liya istiyorduk ama Aden ismini 3 tane hocaya sorduk üçüde önermedi bilginiz olsun istedim 🙏🏻🌸 sağlıkla gelsin inşallah 🥰