Mervebyr20 38+1 haftadayız geceleri çok kötü kaşıntı oluyor alerji gibi oldu vücudum varmı bu durumu yaşayanlar ?
Sevda06_05 Mervebyr20 canim eger cok fazla oluyorsa mutlaka kolestaza baktir safra asidinden dolayi kasinti kabarma yapiyor bende ayni sikayetle hastaneye geldim vd yatirdilar beni hala hastanedeyim
Fatmakdmr Bende de oldu 32 haftalığım ben. O kadar çok kaşınıyorum ki vucudumun kanatıyorum bazen. Acile gittim bayram günü bir losyon verdi sadece doktor. Gündüzleri biraz kaşıntım oluyor ama geceleri çok kaşıntım oluyor.
Gebe33 Bendede var kaşıntı geceleri mahvoldum özellikle el ve ayaklarım hep yara su topluyor kolestaz değilim doktorda bulamıyor ne olduğunu😞uyuzda olabilir gebelik alerjiside dedi
Bereket41 Gebe33 genelde uyuz oluyor ende gecerdim cok zor oluyor kurtulmasi cok dikkat edin maf ediyir insani
Fatmakdmr Mervebyr20 doktora gittin mi sen? Ben randevu aldım ama daha 20 gün var böyle daha fazla nasıl dayanırım bilmiyorum. Özel hastaneye gidicem galiba.
Mervebyr20 Fatmakdmr evet canım gittim kan idrar tahlili yaptım temiz çıktı şükür şu ilacı alıp sürdüm şuan iyi geldi dene istersen bi zararı yok sulu pudra Calamine Lotion
Mervebyr20 Seydaa666 gebelik kaşıntısı diyorlar tahlil yaptım ben temiz çıktı normal oldugunu söyledi doktorum
Mervebyr20 Kubra-ulas duş rahatlatıyo birazda olsa zeytinyağlı sabunla yıka vücudunu bana iyi geldi 😣
Kubra-ulas Mervebyr20 duştan sonra daha çok kaşınıyorum krem sürüyorum ama yetişemiyorum artık nereye süreceğimi şaşırdım 😄
Mervebyr20 Kubra-ulas Calamine lotion kullanıyorum iyi geldi sulu pudra dene istersen bir gece üstünde kalsın ikinci güne yıkan tekrar sür