_Damlamumci_16 Kızlar ben doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum özel takipliyim doğum ücreti fazla geldi maddi durumumuzdan dolayı ve eşim tek çalışıyor acaba son anda kabul ediyorlar mı bi bilginiz var mı?
Rabia1636 _Damlamumci_16 hangi özele gittiniz bende şuan özele gidiyorum bursada doğum ücreti çok söylediler bizde çok kararsız durumdayız
cokkasmabeabi _Damlamumci_16 Bursa’ya gitmedim ama 1 kere muayene olduğum Bilkent şehirde doğum yaptım (normaldi benimki) acilden giriş yapınca mecbur bakarlar diye düşünüyorum
Rabia1636 _Damlamumci_16 bende yıldırım doruk hastanesine gidiyorum ne kadar fiyat verdiler size ve hangi doktora gidiyorsunuz?
_Damlamumci_16 Rabia1636 reşat beye gidiyorum ama son haftalarda gittiğim için takipli tam sayılmıyor 10.500 tl fiyat verdiler normal doğum için
Rabia1636 _Damlamumci_16 bir kere git ve kayıt et kendini doğumunda kayıdından dolayı direk kabul ediyolar diye biliyorum hatta sana şehir hastanesinde kadın doğum doktoru da önerebilirim ama randevuyu kolay kolay alamıyorsun bende 15 gündür talep oluşturdum hala açılmadı
Rabia1636 _Damlamumci_16 banada aynı fiyatı verdiler bundan 4 ay önesi reşat beye eltim doğum yaptı 5.500 tle ye sadece şans 😒
mervekocogl _Damlamumci_16 randevu alamıyorsanız hastaneye erken saatte gidip kayıt açtırın sıra versinler o şekilde de bakıyorlar diye biliyorum. Bir randevulu bir kayıtlı hasta alıyorlardı. Ben ciddiyete gittiğim dönemde randevu bulamadığımda o şekilde gidiyordum bazen. Yine de daha net bilen birine de danışın yanlış bilgilendirmek de istemem
Rabia1636 _Damlamumci_16 eğer reşat beyin takipli hastasi olarak gidiyorsan git bi doğum ücreti verenlerle konuş hastalarını zor durumda bırakmak istemesler diye düşünüyorum bende bu hafta kontrole giderken konuşucam çünkü takipli hastayım son ay kala ortada bırakmak istemezler herhalde
_Damlamumci_16 Rabia1636 zannetmiyorum eşimin sendikası üzerinden indirim oluyomu dedım ama sadece muayenelerde imdirim oluyomuş doğum için indirim yapamazlarmış