Muffin Muffin 8. Haftada gittim ve boş gebelik olduğunu öğrendim kürtaj oldum :( umarım sizlerin sağlıklıdır.
Ayseunsal88 Melikeckr geç döllenme olabilir ya da boş gebeliktir dedi devlete gittim ilk 2 muayeneye hiç bişey anlatmıyorlarki valla insan daha çok stres oluyor özele gidicem perşembe bakalım bu sefer ne dicekler
Melikeckr Ayseunsal88 ya ne boşu bn özele gidiyorum doktorum hep güzel şeyler söylüyor sakın kafana takma bizim geç ilerliyor geç döllenme diyor bnm doktorum hiç kötü bir şey söylemedi bnce çok takma sende yolk kesesini gördün mü ferahla boş gebelikte yolk kesesi oluşmaZmış
bastet Melikeckr yolk kesesi varsa bebek olusucaktır bos gebelik oldugunda yolk kesesi hic olusmuyor cunku, biraz bekleyin sabırlı olun en gec 1 haftaya kalp atısı duyarsınız hayırlısıyla :)
Meltemgunes Melikeckr korkma içini ferah tut yakın arkadaşımda hamile adet tarihine göre aramızda 2 hafta var fakat usg ye göre 6 hafta var aramızda oda çok yavaş ilerliyor ama Hiç bir sorun yok perinatolaga bile gitti
Ayseunsal88 Melikeckr bugün gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsinn🥰
Melikeckr Ayseunsal88 yaa cok sevindim canım gözünüz aydın daha ben kalp atışını duyamadım çarşamba gideceğim geç döllenme varmıymış sende
Ayseunsal88 Yok doktor onla alakalı bişey demedi sadece uygulamaya göre 7+6ydı bugün ultrasona göre 7+1 dedi doktor ama geç döllenme demedi inşallah sende dinlersin bi an önce 🙏