Rabia1636 Kızlar 29+4 yim midem aşırı kötü yanıyor ve bunu bayadır çekiyorum benim gibi olanlar varmı mideye ne iyi geliyor acil dönüş yapın lütfen 🥺
Havva19 Rabia1636 gecmıs olsun kuzum soguk süt ic yudum yudum yogurt ye azar azar bırden yeme bıraz rahatlatır
annesusu Rabia1636 ben 37deyim hala yanıyor. Kesin bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Ama soğuk süt, taze nane, yoğurt yemek. Baharatlı acı şeyler, kızartma türü ağır şeyler yememek, yatarken yastıkları yükseltmek fayda sağlıyor.
Kubra0426 Rabia1636 kırmızı elma canım direkt benimkini o kesiyor kaç kilo elma tükettim bilmiyorum şurup gavickon rennie fayda etmedi 3 ay çektim bunu ama kırmızı elmayla çözüm buldum birkaç dilim yetiyor ama ben elmayı sevdiğim için bi tane yiyordum sadece yedikten sonra başka bir şey yememelisin yoksa tekrar mide yanması oluyor elmayla kapanışı yapmalısın
Rabia1636 Havva19 yaptım süt yoğurt işe yaramıyor uyuyamıyorum bu sebepten dolayı sizde aynı durumu yaşadınızmıı 🥺🥺
Havva19 Rabia1636 38 haftalık olacagız ewet ara ara yasıyotum ve süt yada yogurt yıyınce rahatlıyorum bıraz dık yatmaya özen gosterıyorum 2 3 yastıkla desteklıyorum sırtımı boyle oldugum zmanlarda
Rabia1636 annesusu ya bunun kıllı olması ile bir alakası yoktur demi çünkü kime desem çok saçlı veya çok kıllı olacak diyolar ilk gebeliğim kafayada takmıyor değilim artık
annesusu Rabia1636 değişebiliyor bazen o kadar miğde yanmasına sapsarı bebekler oluyor belli olmaz :)
Rabia1636 Kubra0426 havuç çok tükettim halada elimde yiyorum şuan yarın yine aynı durumu fazlasıyla yaşarsam elma deneyecğim teşekkür ederim 🤩
buusur Rabia1636 doktorunuza söyleyin gaviscon yazacaktır bende geceleri uyuyamıyorum ne yesem midem yanıyor sürekli yediklerim geri geliyor şurubu içince rahatlıyorum uykuya dalıyorum