Papatyaa_01 1 aylık bebeğine bundan kullanan var mı? Kakasını yapamıyor 4 gündür, acile götürdük, bundan verdi ama üzerinde yazan doz sanki çok gibi geldi. Ben bir çay kaşığı kadar verdim, siz kullanıyorsanız ne kadar verdiniz
Papatyaa_01 Melikeapakk sizinki büyükmüş ya belki normaldir dozu ama bizimki bir aylık olunca bilemedim 🤷🏻♀️ peki işe yarıyor mu
Aycan1 Melikeapakk benimde oğlum 19 aylık 6 7 aydır kabız cok kötü zorlanıyor dubhalacta verdim bilmiyorum napcm , hastaneye de götürdüm kac defa fitil yazdı krem yazdı o şekil
Melikeapakk Papatyaa_01 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat pek bi etki ettiğini söyleyemem doğal zeytinyağıyla desteklediğim sürece yapabiliyor zeytinyağı vermediğim zaman ilacın tek başına fazla bit etkisi yok
Betulcoban Melikeapakk bızımde cok kabızlık sorunumjz vardı canm dubhalac dedıgın gıbı sadece karın agrıtıyo bence onun yerıne dulcosoft var cok ıyı geldı bıze dışkıyı yumusatıyo onu deneyeblrsın bız cok faydasını gördük.
Papatyaa_01 Melikeapakk zeytinyağını ilk kullandığım zaman hem içiriyodum hem poposuna sürüyordum etki ediyodu şimdi o da etki etmiyo :)