Hzl22 Park yatak nevresim takımını komple set olarak nereden aldınız acaba sevgili anneler bulamıyorum bi türlü kafama göre kumaşı kalıtesı nasıl gelır bılemıyorum
Smyye1B Hzl22 Bir tane bimden aldım çok güzel kesinlikle tavsiye ederim bir tanede eltim isimli yaptirdi
ilknurakdogan1 Hzl22 Gülbebe tekstil ben sipariş verdim özellikle park yatak setleri var yastık yorgan içeren bakın derim
Sevval0308 Hzl22 Elele babynin aldım zaten park beşikte o marka aldım canım. Lakin park besigin ölçülerini biliyorsan o ölçülerde nevresimde aratabilirsin
Havvaca Ben nevresim almadım 2 3 tane lastikli çarşaf aldım sadece bebeğin üstünü örtmeyi doğru bulmuyorum çok fazla yenidoğan ani ölüm haberleri okuyunca ister istemez korkuyor insan. Uyku tulumu ile devam 2 3 yaşına kadar niyetim o yönde
Hzl22 Havvaca evet doğru söyluyor sunuz mantıklı ama ben acıkcası odasını hazırlarken yatagın o goruntusu gözüme hoş gozukmedıgı ıcın almak ıstıyorum yoksa anne yanı var ekstra bebegımı orda yatırmayı düşünüyorum
Smyye1B Hzl22 Ben geçen sene almistim ama bu hafta bebek eşyaları gelecekmiş katalogda varmı dikkat etmedim.
Havvaca Hzl22 anne yani varsa o zaman sorun olmaz 💞 ben park yatağı anne yani aldım odasini hemen yapmadım canım
Kpinart 5 yıl önce Özdilekten bebek uyku seti şeklinde almıştım çokda memnun kaldım renginde gram solma falan olmadı o kadar yıkanmasına rağmen