Turuncubebik Sezaryqn gününü beklerken doğuöu başlayan suyu nişanı gelen var mı ? Nasıl oluyot bebek kanala girmiş mi oluyor o dakikadan sonra süreç normal doğumamı dönüyor Yinede sezaryan olabiliyor mu
Nurlyy Turuncubebik benim eltimin sezeryan günü 18 nisandı, suyu geldi 15 Nisan’da sahurda, hemen hastaneye götürdük direkt normal doğuma aldılar çocuk kanalda olduğu için, tabi açılması yoktu 8 cm olana kadar suni sancı verdiler sonunda normal doğum yaptı
Limonzeytin Turuncubebik 39da alacaktı sezeryab ile doktorum benım aniden 38+3te sabahın köründe suyum geldi nişanımda geldi aynı zamanda hemen doktorumu aradım hastaneye geç geliyrum dedi açıklığa baktılar daha 2cm falandı hafiften sancılarm başlamştı nst bağladılar sancılarda çıkınca şükür kızımda iyiydi sezeryana aldılar doğum yaptm hemen skntı yaşamadm doktor bna çatn çok dar demşti ondan seseryan kesın demştide öyle oldu hep normal istemşimdir ben ama nasp olmadı 😏 hayrlsı olsn
TwinsmomDA Turuncubebik suyum patladı ikizlerimden birinin ayakları çıktı diğeri yukarı kaçmasaydı normal olacaktı küçük olduğu içinde indiremediler sezaryene döndü doğumum
bebeklerimveben_ Turuncubebik benim kızım kanaldaydı ama 2 hafta öyle kaldı 2 şubata gün almıştım ama o 29 ocakta gelmeyi tercih etti
Turuncubebik Nurlyy yani su beldikten sonra sezaryan doğum olmuyor demekki dimi Yanş su gelince bebekte kanala girmiş oluyor
Nurlyy Turuncubebik devlet hastanesine gittik biliyorsunuzdur devlet hastanesi sezeryan doğuma karşı, sezeryan istediğimizi söyledik ama doktor kanala girmiş olan bebeği neden ameliyatla alalım ben yapmam o zaman başka hastaneye gidin dedi mecbur normal yapmak zorunda kaldı
Nurlyy Turuncubebik yok bebek kanala zaten 37. Hafta itibariyle yerleşiyor tabii bazı durumlar hariç zaten son haftalarda her hafta gitmişti doktora, bebeğin kanalda olduğunu biliyorduk yani
Nhli-59 Turuncubebik hayır canım benim ablam 35+6da suyu geldi hastaneye gidene kadar 4cm açılması olmuş ama sezeryan aldılar ablamı sadece erken doğum olduğu için kuveze alındı ikiside sağlıklı Allah’a şükür🙏
Denizkaramuk Nurlyy peki eltiniz bebek kanala girmesine rağmen neden sezaryen istedi bir sebebi varmı
Htcdgrl Benim arkadasım yeni doğum yaptı bayramda suyu geldi normal doğum olucaktı bebek kanala girmeyince sezeryan oldu belli olmaz yani
Mucizemiz15 Ben bunu doktoruma gün alırken sordum onu doğum anında kararlaştırırız dedi sonuçta normal doğum anında son dakika da dahi sezaryan olan onca kişi var benim ablamda normal doğum için hastaneye kaldırıldı ama yegnimin kilosu fazlaydı ve kanalda olmasına rağmen doğum gerçekleşmedi eniştem evraklar için doğum kapısından ayrılmıştı eğer ayrılmasaydı imza atıp sezaryan gerçekleşekti annemin imzasını kabul etmediler o yüzden normal doğumda zorladılar kaç Dr karına baskı uyguladıda doğum gerçekleşti ama yırtılma çok fazla oldu ve 1 ay toparlanamadı yeğnimde yoğun bakıma alınmıştı zorlu doğumdan dolayı yani doktor neye göre karar veriyor onu bilmiyorum ama bize doğum zamanında kararı birlikte veririz demişti
Turuncubebik Mucizemiz15 yani kanalda olsada sezaryan yapabiliyor demekki.. merak ettiğim şey buydu Çünkü kanala girdikten sonra artık sezaryan olmaz deniyor
Turuncubebik Limonzeytin ben başından beri normal doğum istesemde doktorum bana kesinlikle normal doğum yapmak istemiyor. Sezaryan içim gün verdi Ama bebeğim kafası cok asagıda her an suyum gelebılırmıs Bugun muanede bebegın kanala gırdıgını dusunup benı alttan elle muane ettı senı hemn sımdı doguma alabılırım demişti “ muane sonrası kanala gırmedıgını soyledı “ yani beklemedeyız ama şimdi aniden suyum gelirse sezaryqn mı yapıcak Yoksa o satten sonra norml dogum mu dıye kafam karıştı Kanala gıren cocuga sezaryan olmaz dıyolar Su gelince kanala gırmıs oluyor galıba dımı
Limonzeytin Turuncubebik kanala gitmşti benımde sezeryanla doğum yaptım suyum nişanım gelmş olsada doktor çatın çok dar sıkıntı yaşarıZ nırmal doğmda çok zorlanırsn ve bebek riske girer demşti. Hep dua ederdm normal olsn diye ama naspnolmadı.
Prensesannesi96 Bence su gelsede sezeryan olur çünkü bebeğin nabzı bazen durma noktasına geliyor bazen duruyor o gibi durumlarda acil szeryana alıyolar mutlaka suyu gelen annelerin başına da gelmiştir bu durum. O an acil sezeryana alıp kurtarıyorlar yani normal doğum şart değil bence su gelince duruma göredir .