Selam kızlaar 🤰🏻😍 36+2 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim ve normal doğum düşünüyorum. Benim bebiş şimdiden 3500 kilo. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi? İyileşme süreciniz nasıldı? Bebişi tombiş doğan annelerin doğumu nasıl geçti? Doğum sonrası halinizden memnun musunuz 🫶🏻🌸

ilkay_01 bebis biraz buyuk olunca kesi olabiliyo ufaktan bi onun iyilesmesi baska hicbi zorlugu yok ben dogum yapar yapmaz kalktim 1 saat icinde herseyi yiywbildim

ilkay_01 36+0 da 3223 dedi banada doktor normal doğuma uygunsun dedi beklemedeyiz 36+6 oldum 🥰 39 görürsek sanırım 4 e baya yaklaşıcak

selinsmother çatı muayenesi oldun mu ben daha olmadım 5 mayısta muayeneye gideceğim acaba o zaman çatıma da bakılır mı

ilkay_01 ben haftada 1 gitmeye başladım muayeneye olmadım çatı muayenesi devlet sanırım yapmıyor. Çünkü sancı esnasında çatı muayenesi daha sağlıklı

ilkay_01 ben 3840 Gr dogurdim büyüğü ama 41. Haftadaydim doğum olduğunda son haftalarda kilo alımı azalmıştı tabi öyle çok almıyordu 3 hafta da önden gidiyordu sonra 10 güne dustu 6 dikişim vardı veya 4 tam hatırlamıyorum ama zorlanmadım bakımını iyi yaptım zaten hemen ayaklandim yürüyerek çıkmıştım doğumhaneden eve gelince de bı kaç gün yattım dinlendim sonra hep tektim

selinsmother ben özele gidiyorum doktor 5 mayısta gel dedi. 25 mayısa kadar herhangi bir sancım suyum olmazsa doğum olacak inşallah

ilkay_01 ben 36+6yım tahmini doğum 17 mayıs . 25 mayıs geç değil mi aramızda 8 gün yok aslında

hunilimom maşallah 🧿🥹 darısı bana olsun inşallah ilk gebeliğim olunca haliyle korkularım endişelerim var eski haline dönüyor mu diye

ilkay_01 vajina eski halini aliyyor rahim gerçekten 40 güne topluyor kendini bakimini yaparsan dikkat edersen dikisi de güzel yaparlarsa bı sorun çıkmaz inşallah 🤲

selinsmother bende 36+3 oldum 🥹 25 Mayıs banada biraz geç geldi ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek 5 mayıs kontrolde daha net bir şey söyler inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🫶🏻🙏🏻

ilkay_01 bende ilk gebeliğimde normal doğum yaptım canım. Suyum gelmişti açılmam yoktu hastaneye gidince suni sancı verildi doğumum başladı.. kızım 3.650 kiloda doğdu. Şuan 39 haftalık hamileyim yine normal doğumu bekliyoruz bir sıkıntı çıkmazsa inşallah 💐

ilkay_01 hiç korkma aksine büyük bebek kendini ittirip daha kolay çıkıyormuş
                    Benim bebeğim 36 da 3700du
                    38 olduk bekliyoruz 2 cm açıklık var