Busel Cok denk geliyorum eskiden ebeler evde doğumda kullanırmis. Yumuşatmak ve kolay doğum için vajinaya zeytinyağ ile masaj yaparmis işte pamukla kompres yapın diyorlar. Sizde duydunuz mu?
MadameHappy34 Busel İlk kez duydum ama merdiven inip çıkmak daha mantıklı ya da temizlik 🫣😅aha şimdi temizlik yapmaya başlayacağım hatta.
Diidosd Busel evet evet. Zeytinyağı ile perine masajı yapın diye birçok yerde video falan da denk geldi bana. Faydasının olduğunu çok söyleyen var. Denemekten zarar gelmez gününüz geldiyse
Busel MadameHappy34 kiz hepsini yapiyom zaten 🤣 3 set toplam 30 kez comelme yaptım ekstra eşim tuttu elimden çömelmiş Bi şekilde 2 tür attim evde adım adim🤣 daha napabilirim
Busel Mugeliya hayır o da ayrı dediğin gibi ama sadece dıştan surerlermis o bile etki edermiş hep yorumları okudum çok rahat oldu doğum diyende var aman nasil yapcaz bilmiyom ya
Busel Diidosd son 7 gün oluyor 12den sonra doktorda 8 mayısa kadar beklerim dedi yani baktığında 13 gün oluyor 8 mayısa kadar beklerse😆
Diidosd Busel günlük yaparsanız faydası olur. 15 dk diye biliyorum ben ama daha fazla yaparsanız daha iyi olur belki de😊 Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🤗🌺
usenmedimyaptimbirvelet Busel doktorum sancım geldikçe zeytinyağla masaj yaptı açılma oluyordu ve çok kolay doğurdum 7 dakikada