Gulsummmsen Evet gelelim benim doğum hikayeme ❣️ Sabah uyandığımda lavaboya gittim pembe bir akıntı gördüm.. Vee bu nişan olmalı diye düşündüm ilk doğumum olduğu için anneme gidip sordum ve doğumun yakın dedi. Beni bir heycan ve korku sardı. Ve nişanım gelmeden dört gün önce sesim kısılmıştı oda doğum belirtisiymiş.. O gün uyudum sabaha karşı yataktan suyumun boşalmasıyla uyandım. Paçalarımdan akıyordu zaten durduramıyorsun hemen banyoya koşup temizlenip üstümü değiştirdim. Beni bir heycan sarmıştı naptımı bile bilmiyordum.. Sabah yedide hastaneye gittik. Nst bağlamadan önce alttan muayene edecez dedi ebeler alttan baktıklarında 5cm açılman var dediler ben çok sevinmiştim sıfır sancıyla 5 cm açıklık çok iyi demiştim sonra beni arka arkaya 4 ebe daha muayene etti en son Doktorum geldi ve muayene edip sezeryan dedi o an sanki uyuştum gözlerimden yaşlar indi çünkü kendimi normal doğuma o kadar hazırlamıştım ki bebeğimi doğarken görmeyi o hissi yaşamayı o ilk teması.. içimden kayıp giderken ki o anı.. Normal doğumu deneyip seni ve çocuğu riske atamam dedi çünkü çatım çok darmıs normal doğum yapmaya müsait değilmiş çocuk sıkışıp kalabilir dedi acil seni sezeryana almam lazım dedi çünkü suyum hala akıyordu.. Bebeğimi düşünüp kabul ettim ona bişey olsa kendimi asla af etmezdim. Yemek yediğim için altı saat bekletiler. Ve altı saat sonra bni sezeryana almak için hazırladılar çok korkuyordum ameliyathaneye gittiğimde hala korkuyordum orda sakinleştirdiler bni.. Sezeryan kararı ani olduğu için genel anestezi oldu.. Yani oğlumun doğum anını bile göremedim. Uyandığımda her tarafım ağrı içindeydi. Odaya alındım sonra oğlumu getirdiler.. Onu görmek herşeye bedeldi tüm ağrılarım a rağmen. 3500gr olarak bildiğim oğlum 4120gr doğdu.. Herşeyde var bir hayır.
Denizkizi Gulsummmsen hayırlı olsun darısı bızlere ıns .. Onemlı olan bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almamız nasıl dogduklarının bır onemı yok ıyı kı rıske atmamısınız .. Bu arada masallh acılmanız cok hızlı olmus 😁