1anne2bebek__ bende biraz uzun olacak ama yazayım benziyor mu sen söyle ilk gebeligim bilmiyorum😁 Haftaya pazartesiye planlı sezeryan olacağım inşallah tamamen normalden korktuğum için. Cumartesi eşimle dışarı çıkalım dedik otobüse bindik bir güzel neyse oturdum gittik gideceğimiz yere son durak herkes indi ben koltuktan kalkamıyorum. Sanki böyle makatima vajinanın arası yırtılacak gibi makata öyle bir baskı hissi vardı anlatamam. Geldik inemedim otobüsten şoför bakıyor eşim bakıyor ha geyret bir şekilde indim aşağı. Adım atiyorum ama atamıyorum😁 O sırada da tam çarşı meydandayız ve bir partinin konuşmasi var kameralar falan herşey var. Yuruyemiyorum dedim eşime eşim fe otur dedi oturmamla kalkmam bir oldu sanki bıçak girdi yani alttan afedersin. Dedim her an su falan gelebilir kenara biyerlere geçelim. Eşim de diyor sakin doğurma kameralar gelir çeker bizi haberlere düşeriz 😁 neyse bır şekil ara sokağa geçtik orda bir anda istemsizce lavaboya oturur gibi çömeldim yere benim herif şaşırdı napiyon kalk diye kaldirmaya çalışıyor. Tekrar yine kalktım yemek yedik eve geldim ama otururken falan sanki makatım kitleniyor yani. Eve geldik bacaklarımı açtım uzandım altına işemişin dedi, işemedim dedim. Yok işedin işemedin derken dedim ki su olsa birden gelirdi yada sızıntıysa takip edeyim. Yattım uyudum. O günden beri karnım taş gibi bebek hareket ediyor diye önemsemiyorum doğum değildir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da. Sanki böyle afedersin çok özür dilerim büyük tuvaletin veya gaz gelir de ıkınırsın cıkar ya yok sanki karada sıkışıp kalmış gibi baskı hissi var ve oturunca flaan çogaliyor. Şu anda da gaz dolanıyor gibi karnımda sıkıştırıyor beni rahatsız ediyor. Uzun oldu hakkini helal eeeeeeetttt😘😘😘