Busramuratttttt Kızlar bebeğim 40 günlük suratı isilik oldu çok fena suan ilk zaman pütür pütürdü şimdi kabuk kabuk olmaya başladı evde doğal me yapabilirim
2022bebeki Busramuratttttt İsilik için Gülsuyu ve mustela nın nemlendiricisini kullandım ben geçti ama sanki sizinki egzama gibi
Husna_7070 Busramuratttttt süt alerjisi de olabilir benim kız da da oldu ılık tuttum soğuk tuttum isilik sandım geçmeyince doktora gittim süt alerjisi çıktı krem verdi iki günde hemen geçti
2prenannesi_ Busramuratttttt bu isilik değil isilik biraz bebeğin üstünü hafifletince hafiften geçmeye başlar
Kayra07 Busramuratttttt canım merhaba geçmiş olsun geçti mi bebeğinizin yüzü benim bebeğimde aynen böyle oldu çeneside sizin bebeğinizinki gibi sarı sarı kabuk bağladı doktor isilik dedi. Ne kullandın geçmesi için bana krem falan vermedi
Busramuratttttt -_Esra_- ya aslında ilk başta pütür pütürdü suan kabuklanmaya basladı benim içim rahat etmedi yarın götüreceğim doktora teşekkürler
Busramuratttttt 2022bebeki mustelanın nemlendiricisinden sürdüm bu akşam bakalım hafifletecek mi deniyorum twsekkür ederim
Busramuratttttt 2prenannesi_ evet ben cok sıkı sıkı giydiriyordum suan hafiflettim ama daha cok fazla olmaya basladı doktora götüreceğim tesekkürler
cokkasmabeabi Busramuratttttt hayır bırakmıyorsunuz süt ürünleri tüketmeyi kesiyorsunuz. Benim kızım da pütür pütür dökmüştü alerji sandık isilikti. En doğru tanıyı doktor verir süt tasiyorsa ağzından o da yara yapmış olabilir geçmiş olsun.
Husna_7070 Busramuratttttt yok siz diyet yapıyorsunuz kuruyemiş süt ve süt ürünleri falan tüketmiyorsunuz ama en iyi çözüm doktor bi doktora gösterin ihmal etmeyin
Busramuratttttt cokkasmabeabi evet sütüm tazikli oldugundan emzirirken hep ağzının kenarlarından cok akıyor ondan olabilir mi
cokkasmabeabi Busramuratttttt yüzü hassassa olabilir benim çocuklarımın hassas kolunu silse ya da biri öpse hala pütür pütür döküyor maalesef
Busramuratttttt Arkadaslar doktora götürdüm egzama dedi mustela kreme devam etmem gerekiyormuş yardımlarınız için teşekkür ederim 🥰