tazeanne_20 37+5 teyim ödemden parmaklarımı ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum. Sizde durumlar nasıl? Ödeme karşı ne yapıyorsunuz? Var mı önerileriniz?
Minisanne12 tazeanne_20 aynı haftadayiz canım ve malaasef bir care bulamadım ben. Hele özellikle cok ayakta durunca daha kötü oluyor:/
MadameHappy34 tazeanne_20 38+5 😅 bana göre ödem yok şimdilik ekstra bir şey yapmıyorum,çok fazla tüketmiyorum bol su ve yürüyüş.. 🫣 ve az uyku.
Busel tazeanne_20 benimde birden oldu yoktu 39 hafta bitiyor ayaklarımda var şişlik sadece ama azaldı bugün suyu çoğalt çok yürüme canim
tazeanne_20 Minisanne12 ellerim ayaklarım balon gibi,2 saat yürüyüş yapmaya çalış diyor doktor. Wc den çıkamıyorum ki yürüyüşe gideyim
annesusu 37+3teyim. Ödemler ayak el bacak yüzüm her yerde. Ayakkabılar olmuyor. Yürüyüş veya bol su içmekle de geçmiyor. Bekleyeyim belki bende burdan çare bulurum. 🤭🤭🥲🥲
tazeanne_20 Busel biraz daha çoğaltmaya çalışayım canım. Arife gününe kadar çalıştım,o zaman bu kadar kötü değildi şişkinliğim. Birde ben normalde çok su içebilen biri değilim,bugün 2 lt yi zor bitirdim