annesinin_kelebekleri Uygulamaya göre bu gun adet günüm şimdiye kadar bisey yok, 4 gün önce sanırım erken gebelik testi yaptım negatif, insall hamileyimdir bekliyorum bakalım ,hakkımızda hayırlısı
Kucukmeleg-bklyrm3480 nisamom_ bende 8 ama on gün oldu yumurtlayalı hatta tuhaf hissediyorum test bile yaptım ama çıkmadı
23kubra23 Kucukmeleg-bklyrm3480 adetten sonra hemen mi yumurtladın benimde de bat 8 Mayıs 7 8 gün oluyor yumurtlama göreli
Kucukmeleg-bklyrm3480 23kubra23 evet canım benimde hep adet biter üç dört gün sonra olurdu ama bu sefer adet bitince hemen sonra oldu sebebi ise erken adet oldum ondan dolayı erken yumurtlama oldu eğer geç olursan o ay geç yumurtlama olur
nisamom_ 23kubra23 baktımda koyu olmadı çok yinede değerlendirdik bakalım hiç ümidim yok artık şansımıza canım🥹❤️ sen naptın ovülasyon testimi sende
tunahansmom 8 mayıs da benim de .. ama kasık ağrım ve göğüs ağrım var ya anlamadım acaba mı diyorum sürekli☺️
23kubra23 Melek__55 siz yaptınız mı bende çıkan bişey yok bugün dişçiye gitmek için yine yaptım yoktu