Elfidan Silahimigetiraysel bu ay sadece bir kere iliski yaşadık ve ben elendigimi düşünüyorum benimde 3 mayis
znkara Silahimigetiraysel benim 3 mayıs bu ay sadece 3 kez ilişki oldu bizde takvime göre erken yumurtladım sanırım şuan göğüs hassasiyeti kasık ağrısı var içimden bir ses olduğunu söylüyor ama inşallah yanılmıyorumdur 🥹
oozgenur Erva18 benimde 2 kere testlere gore yumurtlamayi yakaladim mi bilmiyorum ama bende beklemedeyim
Silahimigetiraysel 23kubra23 bende çok heyecanlıyım bu ayı güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum 2 ay önce düşük yaptım tekrardan istiyorum
23kubra23 Silahimigetiraysel hayırlısı sağlıklı olur hepimiz için Allah tez zamanda sağlıklı akılı hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Silahimigetiraysel 23kubra23 bebek oluşmadı çok geç oluşmaya başladı zaten 1 2 gün sonra düşük yaptım 10 haftalıktı ama bebek gözükmemişti hiç düşük yaptığım zaman alttan muayenede çok küçük gördüm ilk defa
Silahimigetiraysel oozgenur ben geçen ay testle takip ettim beceremedim uygulamadan devam ettim bu ay. Önceki hamileliğimde de uygulamadan takip edip kalmıştım
Melek__55 23kubra23 otuz otuz beş yirmi sekiz bu aralar değişyor dongum evet ovulasyon testi ile takip etim bugünde çatladı on iki gün sonra test yapcm bakalım hayırlısı 😃
Solmaz-Papatya Benimde bat 6 veya 7 mayıs günleri uygulamaya göre günleri değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun
Silahimigetiraysel znkara bende sol göğüste hafif acı var kasık batması da var allah umarım verir hepimize