mahperii kızlar selam👋🏻 bu cinsiyet hurafelerine inanan var mı? Sizde tuttuğu oldu mu? Bulantı kusma, ekşi tüketme kız, tatlı acı yemek ve güzelleşmek erkek annesi olmak gibi😂
Busrata33 mahperii karnın dik olursa erkektir 😀ilk gebeliğimde tüm şeyler erkeğe çıktı evet erkek oldu.Çok fazla çikolata yedim,yüzümde güzelleşti,karnımda yayılmadı hep yuvarlaktı,günde 5-6 mezde kustum vs vs 😀
Birannee1 mahperii bence inanma banada kalçamdan tipinden dolayı erkek dedi herkes doktorlar kız olduğunu söylediği halde sıkıntıya girdim bugün tekrar gittim başka bir doktora yine kız dedi boşuna stres yapmışım
1minigin_annesii mahperii ilk gebeligimde 6 ay kustum et aserdim yanında eksi acı tatlı yedim karnım top gibiydi ikinci gebelikte kusma asla yoktu eti önüme gelirse yiyordum tatlıyla aram yoktu eksi yedim karnım ve popom yayıldı birbirine girdi ama cinsiyet erkek dediler yani hiç biri birbirini tutmadı
Emelyetik Vallaha annem kusmamdan erkek dedi dediğide çıktı. Kaynanamda yurumemden durusumdan erkek dedi doğru çıktı eskiler azda olsa anlıyor bence
eylulmihrasmom Emelyetik bilimsel araştırmalara göre kızlarda östrojen hormonu daha yüksek diye kız ve ikiz bebeklerde kusma daha çok olur. yani o da bi hurafe😅 ona bakılırsa ben de aşırı kustum günde 12-13 buldu kusmam ve bebeğim kız. ablamda kız yeğenimde çok kusmuş erkekte hiç kusmamış bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı bence 🤷🏻♀️
20Semraa Bende de hiçbiri tutmadı.doktorum 2 li taramada %70 erkek dedi.17. Haftam da yani bugün %90 kız olacağını söyledi
777kunfeyekuner Bilemiyorum ama hani diyorlar ya hamileleik belirtileri farklı olursa cinsiyet farklı olur. O biraz doğru gibi geliyo nadiren belki aynıdır ama çevremde hep öyle gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Bu hamileliğim kızımınki gibi aynı doktor kıza benzetti bakalım hayırlsıı
Adapte34 777kunfeyekuner benim tam tersi oldu mesela hiç bir belirtim aynı değil hiç biriiii bi kızım var bunun erkek olduğuna o kadar emindim ki öyle hissediyodum sadece belirtilerden de değil içime öyle doğuyodu doktor kıza benzetti bunu da ama içimden bir ses öyle olmadığını söylüyo 😂
Okaliptus Hiç kusmadım sadece ilk 3 ay koku hassasiyetim oldu. Güzelleştin dediler ama yüzümdeki lekeler arttı. Tatlıdan tiksindim. Canım hep acı çekti. Bir oğlum oldu. Şimdi ikinciye 6 haftalık hamileyim bakalım bu defa nasıl ilerleyecek😂
anapanda12 mahperii yuvarlak kese kız fasulye kese erkektir ayrıca bebek soldaysa kız sağdaysa erkektir bende bunlar var denemesini pek çok kişide yaptım ve tutmayan çıkmadı
Kaderrhamza anapanda12 https://mutluresim.com/images/2023/04/25/vnMDZ.jpg. Banada bakarmısın rica etsem
1anne2bebek__ mahperii 2. Hamileliğim. Başlayayım anlatmaya 🤣 2 hamileliğimde de; ekşi elma midemi rahatlatıyordu onun İçin yiyordum. Bulantılarım 6. Haftada başlıyor sabah oluyordu 9. Hafta da tak diye kesiliyor. Direk olarak tavuk yumurta gözümden çıkıyor kokusu burnuma geliyor midemi bulandırıyordu yiyemiyordum. Hiç aşermedim. Karnım 5. Ayda birden çıkıyor ve 2 hamileliğimde de görenler hep aynı cinsiyet tahmininde bulunuyordu. Sonuca gelirsek🫠 ilki kız oldu, şimdi 34. Haftamdayım bu da erkek🤣 yani tamamen yalan. Ne ekşi yedim oğlum oldu ne karnım sivriydi oğlum oldu. Beni ilk hamilelikte görenler karnın sivri erkek değil mi doktor yanılıyor emin misin diyordu kız oldu. Bunda da gören erkek değil mi? Çünkü karnın sivri diyor yine 🤣
1anne2bebek__ mahperii öyle ama bacım valla bilmiyorum birazda sanki insanlar hangi cinsiyeti isterse o belirtileri kendine çekiyor gibi geliyor bana. İnsanız illaki gönlümüzde bir cinsiyet isteği yatıyor. Ama bana 2 hamilelikte de böyle oldu. hem detaylı da hem de kendi doktorum 11. Haftamdan beri erkek diyor Bakalım doğumda bu da kız olursa yazıcam belirtiler aynıydı meğer cinsiyette aynıymış diye 😁😁
Yenibirannee mahperii ilk gebeligimde top gibi karnim vardi güzelleştim hep ekşi yiyordum kızım oldu. Gebeligim çirkinleştim yayık gobusum var yeniden kızım olcak nasipse 🌸❤️ tek ortak nokta mide bulantim ve kusmam hic bitmedi
Kubrakarahan mahperii saç dökülmesi aşırı bulantı sol göğüs büyümesi kız dediler bi kaç şey daha saydılar dedikleri gibi de kız🩷🙏
Secil2818 mahperii ayyy vallahi bende hepsi tuttu. Normalde tatlıdan nefret ederim ama şu an ölüyorum tatlı diye. Karnım top gibi, hiç kusmam olmadı sadece bulantı oldu ara ara. Ve güzelleştim. 32. haftadayız, erkek olucak nasipse inşallah 🦁💗