ilkimbebee Doğumhaneye verilecek paketi ayrı hazırladım. Takımı, battaniyesi, bir tane de bebek bezi koydum. İsimli takımını bilerek hemen vermeyeceğim, kendim odaya geçtiğimde biraz dinlendikten sonra giydirip fotoğraf çekimi için hazırlanırız diye düşündüm.
💫Bunun dışında bebeğe iki tulum ve içine giyilecek zıbın çorap vs koydum, bir takım da alt üst takımlardan koydum. Zaten hepsi küçücük olduğu için çok yer kaplamadı. Ayrıca birkaç çorap, ağız mendili ve şapka ekledim.
💫 Başka bir pakete de bakim ürünlerini ekledim: bebek bezi koydum 15 tane, bir paket ıslak mendil, pişik kremi ve alt açma örtüsü.
💫 Diğer bir pakete de kendim için : 2 tane sabahlıklı lohusa takımı koydum. Sabahlıklardan birisi polar tarzında olduğu için ekstra hırka yelek eklemedim. Sizin inceyse bence eklemelisiniz. 2 tane iç çamaşırı ve bir tane emzirme sütyeni, iki üç tane çorap ve 5-6 tane de depend koydum. Lohusa terliği ve tacımı da ekledim.
💫 Bir paketi de ihtiyaç olursa kullanılır diye hazırladım. Süt sağma makinesi, gümüş göğüs kalkanı, birkaç tane göğüs pedi, silikon göğüs ucu, biberon ve emzik koydum.
💫 En son olarak valize kalın isimli battaniyesini ve makyaj eşyalarımı hastaneden çıkarken giyilecek takımı mı da ekledim.
Kapı süsüdür, yastığıdır, çikolata ve hediyeliklerdir vs gibi ekstra olanları da ayrı poşetlere koyup üzerine notlar yazdım.