Eeelllliiiiiifffffffff GizemCengiz aslında çok kolay oluyor internette yapım. Videoları var bakıp yabalirsin
GizemCengiz Eeelllliiiiiifffffffff benim derdim kendim yapmak değil güzel yapan birini bulmak yaptırmak istiyorum 🙈
Aybukealtintas GizemCengiz instagramda hanedantasarim adlı sayfadan yaptırdım🤗 https://www.instagram.com/p/Bp9SHcGBGHr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=r6v6wl2qazjt
lavitaebella GizemCengiz ben de tesadüfen evime yakın bir dükkanda buldum,ne ararsan vardı. Keçeyle yaptım. Ve el işinden hiç anlamayan biri olarak ama yapabileceğime inandığım için. Videolar falan derken oldu😊eşim bile şaşırdı. Taç ve terliği de aynı şekilde.
Eeelllliiiiiifffffffff zelihayuksek İzmir kemeraltından aldım. Canım 35 tl ye 5 li çerçeve aldım ben diğer isimleri içinin sateni süslemesinbana 70 tl masraf oldu. 5 li fotoğraf çerçeveleri var ya kuzenim ondan yaptı oda çok güzel oldu
GizemCengiz Berenimibekliyorum aynen canım ancak yetişiyorum 🙈 hazır alıcam zaten. Bugün denk geldide malzeme fiyatlarına baktım onlar da ucuz değil ki. Hiç uğraşamicam. 😂
Eeelllliiiiiifffffffff GizemCengiz instagramda armaganbebeknikahsekerleri diye bi sayfa var bak istersen