Mrsfly 2prensessannesi yani ben tamamlayıcı sigortayı bilemiyorum benimki tam özel olduğu için, aynen sormakta fayda var
2prensessannesi kalbiminpariltisi bugun saat 9 bucuga randevu acilmisti gecen gun aldim.bende hemen. Hastaneye geldim 9 bucukta acil sezeryana gitmis hala bekliyorum
kalbiminpariltisi 2prensessannesi hadi ya kötü olmuş sezaryenler genelde planlı oluyor aciller hep ümit hanıma denk geliyor nedense 😂 bilmiyorum ya iyice soğudum bu işten, randevu çıkışı yazar mısınız memnun kalıp kalmadığınızı ☺️
nurbanu-y 2prensessannesi 30. Haftamdayım kendisiyle yolları ayırmak durumunda kaldık umarım memnun kalır mutlu ayrılırsınız
2prensessannesi kalbiminpariltisi randevudan cok memnun kaldim cok guzel ilgilendi uzun uzun anlatti her detayiyla cok hosuma gitti. Ilk dogumumda gittigim doktor da gormemistim bu kadar ilgi
kalbiminpariltisi 2prensessannesi randevuları güzel geçiyor zaten onda problem yok ama çok yoğun kendisi onu sorun etmezseniz devam edin tabi
2prensessannesi Rabiakltk5 yogunlugu beklemeyi pek sorun eden biri degilim ilgisi daha önemli suanlik hosuma gitti sehir hastanesine de randevu aldim arzu hn ma bi de ona gidip karar verecegim