Neslihankrhmt Fazla kiloluyum ve ilk gebeliğim kızlar hem normal hem sezeryan yapan var mı, normal doğumda da dikiş oluyor hemde vajina genişliyor diyor annem idrar kaçırma vs oluyormuş 🥴 çok kararsızım
Duygumx Neslihankrhmt bende kiloluyum şuan doktorum bana normal önerdi kilolu kadınları normal dogurtmayı daha çok seviyorum xdedi bende güvendim 😂
Mavigozunannesi Neslihankrhmt ben ilk doğum normal di 3100 gr di ama 12 saatte suni sancı ile doğurdum çok zordu dogurdugum an bitti ne ağrı ne sizi hiç birsey kalmadi tabiki açıklık oluyor orda eskisi gibi olmasını beklemeyin neticede bir çocuk çıkıyor her doğumda 1 cm açıklık kalır demişti drum🤣 2. Dogum mecburi seseryan oldu 4 kilo oglum doğmak bilmedi seseryan la kiyasladigimda toparlanma süreci zor tabi ama şöyle bisey var ben zayıf bir insanım 16 kilo aldım ama zayıf olduğum için hiç belli olmadı doğumdan sonra hepsi gitti zaten 49 kiloyum nornal de iki dogum sonrası da 3 ayda eski halime dönüyorum sizin kilonuz var ise normal dogurun derim olabiliyorsa seseryan göbeği diye bir gerçek var ben yaşamadım o durumu ama çevremde gördüm göbek gitmiyor kilo verilse bile
xxelifxx Neslihankrhmt ilk günkü gibi tabiki olmuyor ama farkedilir veya sıkıntı olacak bir açıklık kalmıyor merak etmeyin. 2 normal doğum yaptım. İdrar kaçırma vs ilk doğum sonrası olmaz merak etmeyin çok doğumlardan sonra kalan bi durum o. Yani 4 doğum sonrası yaşadı çevremdekiler o sıkıntıyı
Serpilali01 Neslihankrhmt ıkısınıde yapmış biri olarak kesınlıkle normal doğum tavsıyesı verebılırım kızımı da 12 yıl önce 3gun sancı çekerek zor doğum yapmıştım tekrar 10 gün önce yeniden anne oldum normal dogumdan korktuğum ıcın isteğe bağlı sezeryan oldum kesınlıkle normal doğum en guzelıymıs diyorum 🥹
Neslihankrhmt Duygumx cidden mi 😂 nedenmiş Allah Allah dikişsiz rahatça doguracagimi bilsem ard arda 3 tane doğururum ama korkuyorum
Duygumx Neslihankrhmt 😂Vllha canım ben herhalde sağ çıkmam o doğumdan beni sezeryan yap gözünün yağını yiyim diyom yok diyo normal diye tutturdu doktor .Yapacak bişey yok öylede böylede çıkacak bu çocuk
Neslihankrhmt Mavigozunannesi sorunum şu ki genişlik olmasını istemiyorum 🥴🥴 sezeryanin da zorlukları var ama birb arkadaşım 2 yaş arayla normal doğum yaptı hiç genişlik olmadı diyor inanasim gelmiyor annem de oluyor diyor bilemiyorum
Mavigozunannesi Neslihankrhmt hiç genişlik istemiyorsan sezeryan ol yani direk. İllaki eskisi gibi olmaz ordan bir çocuk çıkıyor He bariz bir fark olmuyor yani ama hiç genişlemiyor diyen kendini kandiriyodur tıbben bile mümkün değil 🤣
Neslihankrhmt Mavigozunannesi bence de ordan 3 kilo 4 kilo bir bebek çıkarsa illaki genişleyecek birde ekstra dikiş vs 🥴 kulağa hiç hoş gelmiyor