Akman89 Merhaba kızlar, ben 30. Haftamdayım. Ve bugün kontrole gittim, doktor bebek hala doğum pozisyonunu almamış kafası yukarda dedi. İlk doğumum normal, bu şekilde olursa sezeryan gerekicek dedi. Moralimi altüst etti. Sizin bebeklerinizin durumu nedir ?
gmzhrn Akman89 hayırlısı olsun hakkında moral bozacak bisey yok normal doğum nasıl normal geliyorsa sezeryanda öyle. normal olan sagkikli bir doğum sekli
Tugba54_ Akman89 31+6 da makat gelişti doktorum 37 de ladar vaktimiz var bekleriz dedi bugün kontrolde dönmüş 35+2 yim merak etmeyin alanı daralsada hala dönebilir
Slxkldk Akman89 ben 32 deyim bebeğim sürekli sağdan sola geçiyor doğum pozisyonunda olduğunu sanmıyorum
ladymom Bende 32 haftadayım dönmemiş bebek doktor hemen sezaryen konusunu açtı. Bekleyeceğiz çok korkmadan Rabbim hem bebek hem bizim için en iyisini nasip etsin
Akman89 ladymom hemen sezeryan demeleri moral bozuyor, onu demek yerine daha vakit var demeleri daha hoş olur aslında.. Sanki sezeryan yapıp kurtulmak istiyorlarmış gibi oluyor bu şekilde konuştuklarında.