nur34_ Ftm124 korkma catinla alakalı arkads norml ypti 4 ,100 le gldi dunyaya bebek biz 40 olduk bugun gecen hafta 3,30 du doktor bucugu gecms olursa normal olmaz catindan tombik bebek cikmaz dedi en fazla bucuk olabilir dedi bna mesela
Kukulikukuli12 Ftm124 38 de 3900 demişti doktor. Ben 41. Hafta doguma suni sancı ile girdim. Dedim 4000 üzeri olacak heralde hayatta doguramam 🤣 Hafta normal dogum ile dogdu kzıım 3700 54 cm dogdu. Doktorlar 300 400 gr oynar azda olur cokda olur dediler. Cok şükür benimki azdı yoksa nasıl dogurulur 🤭🤣
Fatosaydin Ftm124 valla 40+2 bugün gittik 4 300 olmus normal bekleyordum kilodan dolayı sezaryen olcam yarın aliyorlar napsak da
geliyorgelmekteolan Ben 41 de normal doğum yaptım kilosu 4220ydi🤦🏻♀️ Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi dedikleri olaydı tam olarak 🤦🏻♀️
Ftm124 geliyorgelmekteolan allah korusun korkutmayın beni😅 benim zaten 9 gün kaldı en fazla 250 gram alır 😅😅 inş sancım erkenden gelsin de kilo almadan bitsin bu iş
geliyorgelmekteolan Ftm124 ayy amin aminnn . Ama naçizane tavsiyem oldu ki kilo aldı hiç ısrarcı olmayın normal doğum için
Ftm124 geliyorgelmekteolan tercih diyelim valla etrafımda 4.250yi evde doğuran var ondan biraz güç alıyorum bir de makinenin dığru söylediğini düşünmüyorum:)
geliyorgelmekteolan Ftm124 hay maşaAllah benim ilk doğumumdu belki ondan çok zorlandım . Sizin hakkınızda hayırlısı olsun 🌸🌸