Zehradinc 28+2 gebelik dönemindeyim bugün doktora gittiğim de bir hafta önden gittiğimi söyledi doktorum bebeğim 1.350 gr masaAllah sizlerin ne kadar oldu
Minis122 Zehradinc masallah kuzuya bende 2 hafta once gitmistim 22+6 haftalikken 706 grdi 10 gun onden gidiyordu bugun. Kontrolum.vardi doktorum izine ayrilmis 10 gun sonra gidicem.artik o zaman 26 hafyalik olucam. Kac oldu merak ediyorum.minigimi
Zehradinc Minis122 öyle olunca zaman geçmiyor insan merak ediyor her ne kadar bundan takip de etsek 😊😊
incitanesi__ Zehradinc 29+1 de 1650 gramdı miniğim 12 gün önden gidiyo doktorum gayet sağlıklı ve normal dedi ❤️🥹👼🏼🤰
Berfehilal incitanesi__ ay bizim de 29+1 bugün gittik 1551 gr 🙈 31 haftalık görünüyor ultrasonda maşallah bebişlerimize 😇😇
Berfehilal Patatesanne valla Allah var çok sağlıklı besleniyorum diyemeyeceğim 🤦🏽♀️ Nutella yiyorum en çok bide arada muz yemeye çalışıyorum da azaltıcam galiba korkuyorum çok şişko olur nasıl doğurcam diye😂😂
Patatesanne Berfehilal 🤩 tontiş bebek candır. Yarın bende kontrole gidicem 29+3 üz bakalım kilomuz ne çıkacak 🥹 en son 25 de gitmiştik 800gr dı küçük hanım 🥹🥹🥹