Baharozturkaydemir ilk öğrendiğimde doktorum sigaranın 1’i de bir 10’u da bir, farkeden bir şey yok. Sigara içmeyi bomba gibi düşün, fitili kaçıncı sigaranın ateşleyeceğini bilemeyiz senin vicdanına kalmış demişti. Ben azaltmış olsam da içiyodum ama detaylı ultrasonda plasentada sorun çıktı, ara sıra bebeğe oksijenin yeteri kadar gitmediğini söyledi doktor. Sebebi de sigara olabilir. Tansiyonum da sürekli çalkalantıdaydı. Erken doğum olabileceğini, eskiden anne bebek ölümlerinin bu sebeplerle olduğunu anlattı. O andan itibaren içemedim. İki hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde düzelmeye başladığını her şeyin iyiye gittiğini öğrendim. Çok nadir içiyorum artık, bazen haftada 1, bazen 10 günde 1:) onda da içerken pişman olup atıyorum. He canım sigara istemiyo gibi düşünme, aşşşırı istiyo:) hatta doğumdan sonra direkt pakete sarılcam o dereceyim:) ama şimdi günahsız minicik bir insana o kötülüğü yapmaya da için el vermiyor. Onun için tutuyorum kendimi, çünkü ona sigaradan dolayı bi şey olursa insan nasıl kendisini affeder ki Allah korusun 😞