Karbeyazi25 ayse_65 ilk gebeligimde muayene olmadan doğum yaptım bunda da kendime dokundurtmadan doğum yapcam istemiyorum çatı çünkü
nur34_ ayse_65 gecen hafta cati muanesi oldum 39 da suan 40dayz bebisko hala glmedi altan bkma acitan yada utandran bisey degil cnm
Melikeeeeee1107l8 ayse_65 37+4 bugün yaptırdim hic korkulacak bisey yok iki üç saniye felan sürüyor o kadar
Merveofs 39+4tr yapmıştık. Ağrı acı sızı korku vs vs dolu yorumlara bakma. Kendini rahat bırakırsan hiiiçbir şey yok emin olabilirsin. Ben de hep olumsuz yorumlar duymuştum çok korkuyordum doktorun odasindsn ebeye gidene kadar kocaman bir uçuk attı yani düşün öyle korkuyorum. Ama girince ebe beni rahatlattı biraz sakin ol bir şey yok hemen bitecek vs diye ben de tamam bitecek acı yok diye şartladım kafamı çok şükür iğne gibi hani deriz ya bitti miii aynen öyle oldu bitti…. Yani diyeceğim o ki söylenen şeylere kulakları kapat ve relax ol 😊🩷🩷
Sezgitas Sanırım 12 haftalıktım, özel doktorum şimdiden bakıp normal foğuma uygun musun bilelim demişti, normal istediğim için. Baktırdım, hiç de korkulacak bişey değildi