Anneyimbennanne Ya arkadaşlar benim eşim lokanta sektöründe calisiyor , çok yoğun olduğu için yağ ter yemek kokusu vs. Hepsi karmakarsik. Bu yüzden de beyazlar çok çabuk kirleniyor. Ama bir türlü bembeyaz olmuyor yani. ? Ne yaptıysam olmadı bı fikir lutfenn ❣️
Sila66 Anneyimbennanne toz detarjan soda 🤍 normalde toz detarjan kullanmam ben sıvı kullanırım ama beyazlara toz kullanıyorum
2oglusannesi Anneyimbennanne sararanlar için çivit kullanılıyor diye duymuştum. Grilesenlere ne kullanılıyor bilmiyorum. Bide 90 derecede yikamak rengini bozuyor 60 derecede yıkayın beyazları
Allahkahretmesin1 Anneyimbennanne çamaşır sodası satılıyor toz şekilde kar gibi yapıyor beyazları bir de karbonat kullanabilirsiniz
Anneyimbennanne 2oglusannesi öyle mi siz kullandınz mi ben ilk defa duyuyorum da . Araştrayim. Benimki sarariyor genelde dedigm gbi yağ ve ter
Evafor Ortam köy olsa yada mustakil bir ev kazanda kaynatır eskiler beyazlar bembeyaz olur vs şimdi böyle imkanlar yok maalesef iki kez yikayanida duydum yıkarken ikinci defasina beyaz sabun rendesi koyanida duydum kendim karbonatlı deterjan alıyorum beyazlar için ve iki kez yıkıyorum genelde ön yıkama gibi düşünün ve yaz kış 60 da yıkarım yada bir kaç saat önce kaynar suda çamaşır suyunda bekletip sonra uzun yikama yapın onunda faydası olacaktır
Anneyimbennanne Evafor Ah o kaynatmalar mis gbi gercekten ❣️. Dediklerinizn hepsini denedim aslında ama byle daha iyi sonuç istiyorum sanki. Teşekkür edrm saolun
Evafor Anneyimbennanne bilemiyorum ki valla bendw bakıyorum mesela karşı katta asılan daha beyaz bizimki sanki gri bence hem makine hem deterjn kaynakli illaki kullanımında etkisi var 15 günde bir çamaşır suyu mecbur 👍
busenaz68 Anneyimbennanne bir küçük tüp al ve eski bir tencere. İçine suyu ve kıyafetleri koy. Çamaşır suyu ve beyaz sabun koy kaynat onları. Sonra çamaşır makinesine 60 dereceye at ve çamaşır sodası ekle bembeyaz olur babam aşçı oradan biliyorum