Elisanne gzdegk İlk iki gebelikte 24. Haftada çıktı bu gebeliğim de 28. Haftada çıktı. Çok bol giyiniyorum bir de hala hamile olduğum anlaşılmıyor
merrvekus gzdegk benim ilk gebeliğim 6.ayımdayım yeni yeni çıkıyo benimle aynı ayda olan yengem var o doğuracak gibi duruyo 4.gebeliği onun bence kişiden kişiye değişiyo göbüşler
gzdegk merrvekus Sanırım öyleymiş bende ne zaman çıkıcak diye bekliyorum ama tabi kü geç çıksa daha iyi olur 🙏☺️
cokkasmabeabi gzdegk ilk gebeligimde son aylar çıkmıştı şu an 3.gebelik 4 aylığım baya belli ama kapalı olduğum için bol giyiyorum çok fark edilmiyor disardan
Denizegeabioluyor gzdegk 35inci haftada belirginlesti suan 36 haftaligim daha 1haftadir hamile oldugum disardan anlasilir bicimde onun oncesinde karnim yoktu hamilelik cekimimi bile oyuzden daha bugun yapabildim 😂
Niidos gzdegk ben her ay foto çekmiştim, her ay minik minik 4. Aydan sonra coşma olmuş🤭 şu an tabi bir panda kadarım😂😂
ElaytA gzdegk valla ilk gebeligimde 5.ayda belli bile değildi. Bu ikinci. 4.ayda cikti şimdi 25 haftaligim gören dogurcam saniyo 🤣🤣
Denizegeabioluyor gzdegk aynen canim gobegim cok olmadigindan hareketlerim kısıtlanmadi resmen avantaj 😀