Merhaba arkadaşlar hamileliğim boyunca bu uygulamayı kullandım şimdi ise 11 günlük bebeğim uyurken bunları yazacak olmak mutluluk veriyor ☺️ Öncelikle amacım gönüllü ya da mecburi sezeryan düşünen ama bir o kadar da korkan annelerimi bir nebze rahatlatmak için bu yazıyı paylaşmak ☺️ 36+4 te uyandığım bir sabah suyumun gelmesi ile birlikte hastanenin yolunu tuttuk. Daha vaktimiz olduğu için erken gelmesini anlamlandıramadım ve gidene kadar hala doğurmayacağıma kendimi inandırmaya çalıştım korku ve heyecan arasında 😄 Tabi doktorumun gelip doğum başlamış demesiyle heyecanım iyice arttı. Ben en başından beri normal doğumdan çok korktuğum ve psikolojik olarak kendimi hazırlayamadığım için sezeryan istediğimi söyledim. Doktorum her ne kadar normal doğum yapabileceğimi söyleyip ısrarcı davransa da ben karar vermiştim bir kere sezeryana. Beni hazırladılar ve kendimi hemen ameliyathane de buldum. Epidural anestezi istedim ve belimden bir iğne yaparak belden aşağımı uyuşturdular. Söylenilenlerin aksine hiç acı hissetmedim neredeyse. Daha sonra uzanmamı istediler ve ayağımdan başlayan bir uyuşukluk ile 5 dakika içinde tamamen hissizleşti belden aşağı tarafım. Oğlumun sesini duyana dek dualar ederek ve titreyerek bekledim ve ağlama sesini duyup yüzünü gördüğüm anda tutamadım kendimi bende ağladım çok duygusal bir andı yaşamayan anne yoktur bence o gözyaşlarını. Daha sonra bebeğimi kontrol edip giydirip çıkardılar oradan. Ben biran önce bitirsinler de oğlumu kucağıma alayım diye beklemeye başladım. 45 dk gibi bir süre de beni de odaya aldılar ve oğluma kavuştum. Dünyanın en güzel mucizesi anne ile oğulun kavuşması bence Allah isteyen herkese nasip etsin doğum şekli hiç farketmez ister normal ister sezeryan ile olsun Annelik bambaşka birşey 🥰 Sorularınız varsa cevaplayabilirim annelerim 🧡