minikkurabiyelerinannesi Kızlar bebeğim için avakado aldım olgunlaşması için ne yapmam gerekli ? Daha önce hiç almadığım için bilmiyorum ☺️
Hizligonzales minikkurabiyelerinannesi dolaba koymayin pencerenin onund koyabilirsiniz gunes vuran biyere ben oyle yapiyorum
prematureannesi_ minikkurabiyelerinannesi elma ile Yanyana peçeteye sarıp karanlık bir yerde beklesin 2 günde olgulaşıyormuş
minikkurabiyelerinannesi Sila66 Ya olur mu işte çıkar birisi canım çekti uyarsaydın der herkes hamile sonuçta 🙈 benimde çekmez ama hamilelik farklı 😄
minikkurabiyelerinannesi Ddmyu bi elmanın yanın koyup ikisini de dolap poşetine koydum Güneş gören yer mi olsun ?
Happy_mummy minikkurabiyelerinannesi başlığı görünce acaba nedir diye düşündüm de avakadoyu görünce ben şok 😂
minikkurabiyelerinannesi Happy_mummy ya insanlık hali birinin canı çeker falan ne bilim 😄 bende sevmem etmem ama hamilelik sonuçta uyarmasam neden uyarmadı olurum 🙈🙈
Sahreyldrm minikkurabiyelerinannesi siyah poşetin içine bir iki tane elmayla birlikte koyup kapalı alanda 2 günde olgunlastirabilisiniz 😊
Busel minikkurabiyelerinannesi ben meyve sepetinin içine atıyorum meyvelerin yanına hemen oluyor canım muz elma vs yaninda
Yazmelegi_ minikkurabiyelerinannesi ahaha canımın asla cekmeyecegi bisey, malesef yiyemiyorm ben ama meyvelerin arasına koyarsanız olgunlaşır
hulya1406 minikkurabiyelerinannesi avokadoyu gazete kağıdına sarın yanınada bir tane elma koyun bir kaç gün sonra yumuşar.
Ozge-Ka minikkurabiyelerinannesi gazeteye sarabilirsin bide elmaların yanına koyuluyor sanırım. Gazeteye sarınca güzel olgunlaşıyor
Lur-2006 minikkurabiyelerinannesi muzla temas halinde bırakın. Eğer çok sertse muzla birlikte ikisini streçleyin. Olgunlaşacaktır