Sevimozsuer Kızlar ben ilişki yaşadıktan sonra adet gördüm bunu yaşayan olupta pozitif sonuç alan oldu mu yanıtlar mısınız lütfen
adatuna Sevimozsuer bazı günleri değerlendirdiniz ve daha sonra regl mi oldunuz tam olarak anlayamadım sorunuzu
Leydyy Sevimozsuer ben ovulasyon döneminde ilişki yaşadım ve sonrasında kahve rengi leke gelmeye başladı sonra bana erken gebelik testi yap dediler yaptım silik çizgi çıktı çift çizgi yani 2 gün kasıklarım ağrıdı ve leke geldi 2 3 gün ama testte pozitif çok tuaf normalde adet gecikince veya adete yakın öğreniyo herkes kafam çok karışık benimde yarın gidip kan vericem
Sevimozsuer adatuna benim reglim gecikmisti ben daha olmam diye düşünüp ilişkiye girdim diğer gün regl oldum
Sevimozsuer adatuna bir gün öncesinde olan ilişkimin bir şeyi kalmıyor mu, bi hanımefendi ilişki sonrası refl görüp hamile kaldığını öğrenmiş böyle bir ihtimal yok mudur sizce
adatuna Sevimozsuer yani regl olduysanız hamile olma ihtimaliniz binde bir felandır, bir gün önceki ilişkinizin bir önemi olmaz. Velev ki üstüne görüyorsunuz gidip kan testi verebilirsiniz ya da erken gebelik testi yapabilirsiniz.
adatuna adatuna sizin profilinize baktım da günlerdir aynı soru soruyormuşsunuz birden çok kişi test yap ya da kan ver demiş hala neden başlık açıyorsunuz anlam veremedim
Sevimozsuer adatuna benim durumum çok karıştı çünkü kimyasal geçirdim sonra adetim gecikti test yaptım kasette negatif çıktı sonra kahverengi leke geldi ilk gün aynı gün ilişki yaşadık diğer gün adet oldum ama ilk gün biraz yogundu sonrasında azaldı ve normalde aşırı ağrılı geçirirdim bu sefer ki ağrısızdı desem yeridir ve normalinden kısa sürdü 4 gün tam dolu dolu geliyordu 5. Gün kesilmeye başlıyordu bu sefer ki 1 gün geldi diğer 1 buçuk gün aşırı azaldı
Sevimozsuer Leydyy benimde karıştı adetimin bitmesini bekliyorum bi kere kimyasal geçirdim çok heveslenmek istemiyorum o yüzden
adatuna Sevimozsuer reglken ilişki yaşamak sağlıklı ve hijyenik değil, fizyolojik olarak da regl olduğunuz zaman hamile kalamazsınız.
23kubra23 Sevimozsuer canım adet dönemi başında yada sonunda ilşki yaşadığın için olabilir ben bitti sanıp ilişkiye girdiğim ay reglim 10 gün sürdü ki hiç bu kadar uzun sürmez kimyasal falanda geçirmişsin kendine biraz hassas davranmalısın ara kanamalarının sebebi bu olabilir
adatuna Sevimozsuer kahverengi leke geldi ilk gün aynı gün ilişki yaşadık Yani regl başlangıcı oluyor bu lekelenme sırasında da ilişki yaşamak reglde ilişki yaşamak arasında fark göremiyorum.
Sevimozsuer adatuna ablacım regli olmadan 1 gün önce diyorum anlamıyor musun? Bizde özel olarak regli günümüzü bekleyip pislik içinde ilişki yaşamıyoruz herhalde
Sevimozsuer 23kubra23 1 haftam dolsun kan vericem bel ağrım ayak ağrım var sürekli açım ve uyumak istiyorum
Mzzz Canım biz nerden bilelim fal açıp bakmıyoruz ki buraya sormak yerine kan verip ogrenebilirsin en azından gebelik varsa düşük önleyici iğne falan verir sonuçta hamilelik varsa kanama normal değil yada yoksa yoktur böyle streslenmekten ikilemden kalmaktan iyidir🙏
Sevimozsuer Mzzz ben ilk kez regliden bi gün önce ilişki yaşadım bunun sonucunda ne olur diye merak ettiğim için başlık oluşturdum günüm dolsun zaten kan vereceğim fal açıp bakılmadığını biliyorum çok şükür belki yaşayan vardır diye fikir alıyorum