CagZ Merhaba canlar, doğum paketleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Bir de arkadaşım ümit beyi önerdi TOBB etü deymiş oranın doğum paketleri ücretleri nasıldır? Desteğiniz için teşekkür ederim.
Elifozdmr CagZ ümit beye gidiyorum bende kendi ücreti 20 bin olarak anlaştık başta doğum hastaneyle birlikte 30 bini bulacak sanırım yda centerde kliniği var muayeneleri orda oluyorum doğumu tobb etüde yapacak
Bestegeren CagZ Ayrancı Güven Hastanesi sadece doğum 15bin+ doktor 20-30bin arası değişiyor. +ebe 1500 yani 50bini bulacak gibi duruyor şu an
Muguet90 2022 kasımda 14 bin di kendi ücreti ( yda da kendi yeri) tobb doğum için hastane olarak kendisi ayrı ücret alıyor , tobb dan ümit hocayı istersende 26 bindi gene aynı tatihte doğum (1 gece kalma) dahil fiyattdı şu an ne oldu bilmiyorum
Muguet90 Elifozdmr Merhaba siz kaç haftalıksınız , Tobb oda süslemesi yaptırmıyormuş aradım sordum ama , sizin bir bilginiz varmı acaba
Elifozdmr Muguet90 merhaba 😊yarn tam 21 haftalık olcaz onunla ilgili bilgim yok hastaneye hiç qitmedm şuan klinikte yapıyor muayenelerimi