Hallerimvarbenim 34 yaşindayım kızım istekliydi bezden rahatsız oluyordu zaten bezi çıkartıp sık sık götürüyordum kiminde yapıyordu kiminde yapmayıp oyuna dalıp altını ıslattığı da oluyordu kızım lazımlığı sevmedi zaten direk tuvalete alıştı terliğini giyip girmek eğlenceydi ona gecede naylon ile eski çarşafı birleştirip diktim gece altına seriyordum bez takmıyordum uyandırıp yine tuvalete götürüyordum sabaha karşı ben uyanamayınca altına kaçırıyordu aboo bak pis oldu niye tuvalete gitmedin diyordum kalkıp hemen tuvalete koşuyordu 😂 bazen de ben bulaşık yıkarken tuvalete girer çeşmeyle oynar anneğğ yaptım derdi gidip bakardım kakasını yapmış şu dökmeye çalışıyor 😁 bütün günü tuvalette geçiyordu yani canım
Oğlan da sorunluydu biraz inattı 😁 tuvalete yapmaz tuvaletten çıkınca kıyafetine yapar gülerdi birde anne yaptım derdi dalga geçer gibi 😁 bende biraz uğraştım olmuyor bezi taktım sonra pişik oldu kendisi çıkartıp attı bezini çıplak gezmek istedi evin içinde, öylelikle sık sık tuvalete götürdüm alıştı bu süreçte kimsenin evine gitmedim tamamen çocuğa odaklanıyordum çünkü bezi bir taktım mı rahat ediyorlar bezi kullanmak istiyorlar 😊 uzun oldu kusura bakma ❤