crazymommy Ankarada doğum paketi alanlar nereden aldınız ne kadara aldınız bilgi verir misiniz ❤️ Ama sincan etimesgut hariç oralar çok uzak bana
Hasret5506 crazymommy biri banada desin valla yeni taşındım etlik hastanesinnin çok yakınında oturuyorumm oraya gidiyor um kontrole yeni hamişim
crazymommy Hasret5506 Bende canım orda oturuyorum oralarda arıyorum sen de bulursan beni bilgilendir İnşallah 🥰
TheMuhtesem Memorialda gebe takibi aldım ben 14bin gibi birşeydi, doğum için zamanı gelince söylüyorlar fiyatını ama bugün doğursan 16 bin civarı diye hatırlıyorum
Hasret5506 crazymommy canım ben dhaa yeni tasindim Antares ve ankamala gidiyom sadece o kesmi biliyorum 😂😂😂 en az 1 senede öğrenirrim burayı
zaxeles Ben 12 doktorla anlaştım 8 de hastane toplam 20ye geldi gebelik takibi vs herşey dahil bu fiyat doktorun kendi kliniği var hastanelerle anlaşmalı çalışıyor çok çok memnunum ama 12 olan fiyata Eylül de anlaştık şu an kaç bilemiyorum 🤧
Mysterys Hasret5506 ben lokman hekim etlik Hastanesi’ne her şey dahil 20. Haftadan itibaren 15300 e anlaştım en baştan itibaren de 18e yakın bi fiyattı Şubat sonunda aldım. Mart gibi fiyat güncellemesi yapılacaktı. Ocakta Keçiören medikal Park falan bazı şeyleri dahil değildi ona rağmen 22bin küsürdü
crazymommy Mysterys Bende öyle yapmayı düşünüyorum 1. Trimesterı atlatıp öyle paket almayı düşünüyorum 15 bin iyiymiş ne zaman anlaştın peki
crazymommy cokkasmabeabi Ordada asistanlar giriyormuş canım etliktede öyle daha yeni mezunlar bide azar falan çekiyolar gerçekten nefret ettim devlet hastanelerinden her gittiğinde başka birisi var zaten
cokkasmabeabi crazymommy ebe yaptırıyor zaten normal doğumu o sıra o sancıyla benim ebem de girse bana fark etmez 😂
Mysterys crazymommy 28 Şubat’ta aldım ama 1 gün sonra fiyat güncellemesi yapılacaktı kaç oldu bilmiyorum
Hasret5506 crazymommy sjsj bulucaz 9 aya kadar birde kocam asker vay başıma gelen o burdaydi yıllardır da ben geldim evlenince 😂😂