Dtuba Herkese merhaba İstanbul’daki Okmeydanı aratıştırmadan ve taksim ilk ilk yardımdan gebelik takibi randevusu alamıyorum nezaman arasam şuan dolu deniliyor yaklaşık bir aydır bu şekilde devam ediyor özel gidiyorum fakat tahlil fiyatları uçmuş durumda bende devlette yaptırmak istiyorum tahlillerimi sigortam var çünkü varmıdır bunun bir yolu şimdiden teşekkürler 🙏😊
Ozge1008 Dtuba taksim ilk yardım için taksim binasından mı almaya çalışıyosun mevlana binasından mı canım?
Bayanminyon07 Dtuba ben de kontrollere özele gdiyorum tahlil içinde bakırköy Sadi konuk hastanesine gdiyorum canım oradan bulaniliyorm randeveyu aradigmda telde genellikle dolu diyolar netten MHRS.gov.tr girip oradan Alıyorum randevuyu
Ozge1008 Dtuba 182 nin internet sitesinden alabilirsin ben ne zaman baksam taksim binasında daha çok randevu oluyo
Dtuba Ozge1008 182 arıyorum fakat Yok acaba şöyle yapsam olurmu normal Kadın has randevu alsam doktorla konuşsam yönlendirirmi acaba
Ozge1008 Dtuba az önce baktığımda 2 sayfa taksim binası için randevu görünüyodu canım. İlçe kısmından gaziosmanpaşayı seç hepsi çıkıyo önüne. Parantez içinde taksim binası yazıyo zaten. Siteden daha iyi görürsün hemde kolay oluyo
Ozge1008 Dtuba https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/ Randavu al kısmına tıklaman lazım. Kayıtlı değilsin muhtemelen buraya kaydol bi daha 182yi aramana hiç gerek kalmaz. Direkt buradan hangi hastaneden istiyosan randevu alabilirsin😊
Dtuba Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ☺️ randevumu aldım hastane hakkında bılgi veririm sizlerde 😘