merwerkan1903 Kızlar sizce hangisi daha iyi?Çok kararsız kaldım,yün alacaktım fakat hem ağır olmasından hem de 6.aya kadar bebeklerde boğulma riski olduğundan önerilmiyor.Son 1 ayım kaldı bir tek yorganımız eksik.Yardımcı olursanız çok sewinirim😊
Ecrinimleyla merwerkan1903 ya ben silikon aldım doğru mu yaptım bilmiyorum ama hem hafif hem de makinede yıkanıyor diyo onu tercih ettim
Gulsumkeremsuat merwerkan1903 pamuk al canım ben pamuk kullanmıştım oğlumda sonra yüne geçtim bambu alırsan alışırsa hep bambu kullanmak zorunda kalırsın
deletedmom734 merwerkan1903 alt yatağını annem yünden yaptırdı üstüne battaniye pamuk yorgan ne bulursak evim yaz kış büyük günahlar cehennemi gibi😁😁😂😂
merwerkan1903 Ecrinimleyla ben de okuduğum bir yazıda bambu pamuk we yün daha sağlıklı diye gördüm.fakat 6.aya kadar yün tehlikeliymiş boğulmaya karşı
merwerkan1903 Gulsumkeremsuat bambu daha mi iyi peki?neden bambuya alısırsa baska olmaz dediniz biraz daha aciklayici olursaniz cok sewinirim😊
merwerkan1903 deletedmom734 ahahaha😂😂yanlıs anlamayin ama 6.ayina kadar yün yorgan cok tehlikeli bebekler cok hareketli oluyormus yüzüne gelirse nefes problemi yaşar Allah korusun hemde yün çok ağır oluyormuş
deletedmom734 merwerkan1903 yok canım ben yanlış anlamam da sen yanlış anladın 😁😁 yorgan değil alt yatak😁 ...üstüne yün örtersem bizim evde zaten sıcaktan fenalık gelir bebeğe...hiç örtmesem üşümez o derece ama battaniyeleri çok yeter
Gulsumkeremsuat merwerkan1903 evet bambu daha soft ya bebeginiz bu sefer hassas olur ona alışırsa yün pamuk biraz daha tüylü kıllı ya alerji is olur kullanamaz yani bir nevi bağışıklık gibi
HasretEmre Bende pamuk ya da silikon almayı düşünüyorum yüne alerjisi falan olabilir anti alerjik olması daha iyi olur