BeatifulAngel Arkadaşlar merhabalar, ben kendim ne zaman kucağıma alabilirim bebeyimi? ? Ne zaman ayaga kalkıp iş yapabilirim ?
OzgeSrc BeatifulAngel bu tamamen size kalmis bisey kalkip hareket edeceksiniz yueuyeceksiniz yatarsaniz isiniz cok zor. Inanin yurudukce iyilestiginizi farkedeceksiniz🌸 direnin bol bol yuruyun. ben 2. Gunu tamamen ayaktaydm 3. Gunu butun evimde isimi gucumu yaptim
_mmmmellek BeatifulAngel benim bebekler sadece bir gün onlarda kaldı diöer gün hemen yanıma getirdim ikisinde kendim bakdım kucağımada aldım hiç birşey de olmadı
Zeynayzey BeatifulAngel canım ben ilk günü almıştım kendim kalkmıştım ilk ayağa kalktığımdan beri hiç oturmamıştım ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanıyosun
EymeninAnnesi__ BeatifulAngel canım devamlı hareket halinde olmalısın ağrıların ancak o zaman hafifler ben 4. Gün tamamen toparlanmıştım kambur yürüyordum ağrılardan ama dik yürümek çok çok iyi geliyor
Arenkus_34 İlk günler çok zor aşkım ama 4 5 gün içinde daha iyi olursun bir hafta sonra daha rahat kalkıp oturcaksın
dilarayv Kişiden kişiye değişiyor artık herşey daha kolay doğumdan hemen sonra kucağına alan da oluyor ağrısı olan da hiç ağrısı olmayan da oluyor
OzgeSrc BeatifulAngel hayir hayir sakin oyle dusunp korkmayn hic bisey olmaz. Bazen o hisse kapiliyoruz oksursek hapsirsak saniyoruz dikisimiz acilacak alakasi yok🙂 bebegini tabiki kucagina alacaksin. Canim sen bol bol yuru bak nasil iyileşiyorsun. Inan 3. Gunu evde sil supur yemek herseyimi yaptim yatarsan iyilesemezsin
Ezgiliiii BeatifulAngel kucağına alabilirsin kolunun Altına yastık koy bebeği de yastığın üstüne koy canım kolaylık oluyor . Yürürken de elinde fazla bastırmadan göbeğini elle tutunca daha rahat yürüyor gibi oluyorsun göbek hareket ettikçe de ameliyat yeri rahatsız edebiliyor insanı
BeatifulAngel OzgeSrc sabah 11 de amelyat oldum 2 saat önce bir tur ilk defa yürüdüm ama başım döndü, kaç saatde bir yürümem lazım ?
OzgeSrc BeatifulAngel bende 11 de olmuştum😅 ilk kalkiş zor evet. Aksamina bi agri kesici yaptilar onu firsat bilip defalarca yurudum koridorda. Ara ara kalkin sizde
Ezgiliiii Sezeryan olduktan 7 gün sonra kek yapmıştım gelecek misafirlere düşün 😂. Bence en önemli şey çok yürümek
Beren02 BeatifulAngel bir hafta sonra yavaş yavaş kalkarsınız ama işlerini halletmek hemen hemen 1 ayı buluyor
Busrata33 BeatifulAngel ilk gün aldım kucağıma,akşam kucağımda gezdirdim sabah yapmıştım dogumu.Oğlumla hep ben ilgilendim evdeykende 10güne tam toparladım da iş yapmadım pek yapan vardı.Dikişlerini fazla zorlamamalısın.