Slakiprtci 27 haftalık hamileyim ve göbeğim çok yok gibi acaba bebek zayıf falan mı diye düşünmeye başladım randevum ta 1 hafta sonra 27 haftalıkken bebek kaç kilo olmalı sizce ?
Basak3417 Slakiprtci ailenin genetiğiyle de alakalı bazı bebekler iri bazıları minyon olabiliyor canım gelişiminde bi sıkıntı yoksa takılma iç karnında geniş olabilir benimde bu hafta belli olmaya başladı birden çıkıyor 1050 gramdı 27 haftada
funnymummy Slakiprtci canım karın büyüklüğü bebeğin gelişimi ile alakalı değil iç karnın geniştir bende 27 haftalığım kilosunu tam bilmiyorum ama
Slakiprtci Basak3417 ilk gebelik olunca herşeyi insan sorun yapıyor balım bende 1 hafta sonra öğrenicem bakalım kaç kilo cıkıcak 🌹
Benma @Slakiprtci biz normalde 28 haftalığız ama 1 hafta geriden geliyor bebek yani 27 haftaya uyumlu 1005 di kilosu
Slakiprtci Benma kilosu iyi gibi geldi bana yani 1 haftadan bişey olmuyor zaten belki de benimki de öyledir
Babycicek Bende 29 haftalık hamileyim yeni yeni birazcık cikti karnim. Ama yinede cok yok. Zaten bebek 1300 dü en son. Bebek büyüdükçe karnim cikacak heralde
Slakiprtci Babycicek bende öyle düşünüyorum acaba kilo aldıkça bebek ondan sonra mı büyücek karnım diye
Mrvsmt Ben bugün gittim tam 27+0 oldum bugün 1150 gr dedi doktorum ama bebeğin gelişiminin karın büyüklüğü ile bi alakası yok canım