Minik1Civciv Serap05 bana da erkeğe benziyor dedi de daha net değil inşallah Salı günü cinsiyeti de söyler ve kanama alanı geçmiştir.
BurcuArya35 Minik1Civciv kac haftalik canm bnmde oldu 9+4 te oldu kanama alani görüldü 12 de gecti ama hala hergun progestan iğne oluyorum haftada bir de proluton depot vuruluyorum günde 3 defa da vajinal progestan kullanıyorum simdi 14+1 günlük olduk canm
BurcuArya35 Minik1Civciv benim 2 kürtajım var canm bu sefer de kese yani kanama olunca alınabilecek tüm önlemleri aldı Dr um canm
Minik1Civciv BurcuArya35 benim bi normal doğum bi düşük ve bir kürtajım var İstanbul’da oturuyordum. Doktorumdan çok memnundum. Ama taşınmak zorunda kaldık mecburen. Şimdi tekirdağdayım. Doktor arayışındayım. Buradaki doktorları deneyeceğim bakalım.
BurcuArya35 Minik1Civciv ozaman için daha rahat edebilir benimde 8 yaşında kızım var kızımda da kahverengi lekelenme oluyordu ama kese yaninda kanama alani yoktu bu gebeliğimde kesede kanama alanı saptandı
Minik1Civciv BurcuArya35 bugün gittim doktora hala vardı. Kanama alanı. Ama bebeğim iyiydi bin şükür. 🤲🏼❤️
Minik1Civciv Dra21 merhaba canım geçti çok şükür bol bol yat dinlen ayaklarını havaya dik ağır iş yapma canım.