Nuraslan1105 Kızlar 39. Haftamdayım sancım açılmam yok doktor bu hafta sancın olmazsa gel yatış yapalım suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Ama korkuyorum suni sancıdan ve hiç bir bilgim yok kötü birşey mi çok korkutucu geliyor kulağa. İlk gebeliğim bu arada
twofruits Nuraslan1105 kendi sancılarınızdan belki biraz daha şiddetli olabilir sancıları hareket ederek ve doğru nefesle kontrol ederseniz daha kolay geçer sizin için korkmayın akışına kendinizi güzel sonuca odaklayın kendi sancılarım 100 lerde olmasına rağmen adet ağrısı gibi hissettim ben acı eşiğim yüksek suni sancıda son ıkınma hissi gelince zorlandım sadece o zamanda nst ye bağlıydım zaten yatarken gelen sancılar kötü oluyor sadece
Selisscee Nuraslan1105 bende aşırı korkuyorum suni den nefes aldırmıyor diyorlar sancim var acilmam yok
Umay05 Nuraslan1105 valla normal sancıyo bilmem ama suni çokta korkulacak birşey değil bence sabah 7de suni vermeye başladılar öğlen 1de sancıları hissetmeye başladım en en dayanışmayacak noktası zaten açılmanın 7-8-9oldugı zamanlar muhtemelen 😅 artık serum demirini sıkıyordum ve her sancı geldiğinde nts cihazı sanki beni boğuyordu alakasız ama hemşireye lütfen ntsyi sök diye yalvarıyordım😂 2de doktorum geldi 2.30da doğum yaptım
Umay05 Selisscee ay Normal sancı nasıldır bilemiyorum yanlışta yönlendirmek istemem ama zaten nefes aldırmadığı zamanlara geldiyseniz doğumunuz yakındır muhtemelen😅 ben suniyi aldıktan sonra 1e kadar yattığım yerden tv felan izledim yani
Selisscee Umay05 yaa evet aslında 8 9 cm açıklıkla kendi sancilarimzda muhtemelen çok olacaktır ama şu an sancilarm oluyor birde üzerine suni alırsam diye korkuyorum 🫣