Leydyy Sizce hamilemiyim yaa çok istiyorum 3 yıldır olmuyor belirti olarak kasık ağrısı var 2 gündür kahverengi leke gelmişti sonra kesildi son adet tarihim 11 nisan sizce varmıdır kan versem çıkarmı?
mrvsrcn Leydyy son adet tarihiniz çok yakınmış ama bu kadar kısa sürede hamilelik nasıl olsun şu an yumurtlama dönemindesiniz
Esram_lina Leydyy ben de silik çizgiyle öğrendim canım hatta benim daha da silikti kan ver ya da biraz daha bekle
Leydyy mrvsrcn valla anlamadım evet ovulasyon günlerindeyim ama nasıl çift çizgi çıktı çok yeni ozaman
Mihrimahvuslat Leydyy oraya basınca resim yükle diyor bastın mı seni direk fotoğraflara yönlendiriyor resmi seç kendisi direk link veriyor sana yükle dediğinde
Aysel_krdg Leydyy evet var canım hayırlı olsun o adet değilmiş gördüğün kahverengi yerleşme kanamasıymış o zaman herhangi bir tedavi gördün mü 3 yıldan sonra nasıl oldu
Gzmklnncc Leydyy ayy hayırlı olsun kan ver istersen bugün inşallah sağlıklı gebeliktir bizlere de dua et inşallah 🥹🫶🏻🫶🏻
Leydyy Mihrimahvuslat çok erken değilmi bende buna şaşırdım 14 gün önce regl oldum ve daha önceki yaptıklarımda böyle test sonucuyla karşılaşmadım bilmiyorum ama var gibi görünüyor çok yeni tutmuş inşallah kanda çıkar dua edin 😭😭
Leydyy Aysel_krdg hayır görmedim sadece instegramda c-life diye bitkisel bi karışım kullamdım sanırım o işe yaradı eşimde de sperm düşüklüğü vardı
Esoo06 Leydyy adetten 14 gun öncesi biraz erken Bi süreç mutlaka kan ver İnşallah vardır hayırla tamamlansin
Aysel_krdg Leydyy ayy hadi inşallah bence onu kullandım bu ay sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah