Elfu Hamilelikten dolayı yüzüm de leke, sivilce hatta ve hatta iki haftadır dudağımda sürekli uçuk çıkıyor. Bu lekeler hemen dudağımın kenarından ceneme doğru geliyor makyajsız rengim cok soluk. Bu durumda olan var mı ve ne yaptınız
EzelUnal18 Elfu bende kendimi çirkin hissediyorum ama çevremdekiler tam tersini söylüyorlar güzelleştin diye bence psikolojik bir durum olabilir
Asilinannesi Elfu benimde yüzümde omuzumda sivilceler oluştu bende çirkin hissediyorum kendimi😔karnım çatladı belim çatlamış kalça üstüm çatlamış herşey bebeklerimiz için
Sakaryali54 Elfu erkek cocuk doguran guzellesir derler ama bnde kndimi cirkin ve bakmsiz hissediyorm iyice saldm galiba kndimi makyj yapip suslenip gezdgm gunlerimi ozledm.esimde sen bu halde daha guzelsn diyo ama bna oyle gelmiyo tabi
Elfu Nurdann ben bilmiyorum ya kımisi diyor kız bebek annenin güzelliğini alır ondan oluyor da eltim doğurdu yuzune hiç bir leke yok bnm yuzum gözüm cok kötü oldu 20+4günlüğüz bizde
Elfu EzelUnal18 kız yok sivilcelerim var alnımda ya sanki adet olacağım birde kız arık leke olmaya basladı ceneme doğru acaba krem fln sursem leke için iyi mi
EzelUnal18 Elfu bende olmadı leke falan çok şükür aslında kız bebeklerde leke olur diyorlar ama bende olmadı
Mucizemmm41 Sakaryali54 ben oğlumu doğurdum güzelleştim gerçekten sivilcem bile çıkmadı birtane yüzüm açıldı şuan 5 haftalık hamileyim inanınki yüzümde çillerim çoğaldı resmen herkes çirkinleşmişsin diyor 🙈🙈🙈
Bussraefe Ben erkek bebek bekliyorum ama bende öyleyim. Resmen vücudum karardı. Boynum koltuk altım karardı hep. Yüzüm desen yine öyle. Çatlaklar zaten aldı başını gitti 😔 tek derdimiz bu olsun kızlar boşuna takıp üzmeyin kendinizi. Herşey bebeklerimiz için
Tubad Elfu benim suratımda lekeler aldı başını gitti oda yetmedi dudağımın kenarında egzama gibi bisey cıktı ama bunların hepsinin çaresi doğumdan sonra hatta lohusalıktan sonra. Genelde gebelikte çıkan lekeler kayboluyormuş.
Mucizemmm41 Tubad oğlumda ilk aylarda morluk gibi çenemin yanında lekeler çıktı hemen geçti ama güzelleşmiştim bunda çirkinledim ama cinsiyet bilmiyorum