minikmelegim_ Dicle06 kayla hoş gelmiyor bence kulağa. Belki ilk okulda dalga bile geçerler. Kay laaaa diye 🤓 naz ya da nazlı bende düşündüm bi ama karar veremiyorum çok seçenek var. Eşim ece mina diyor ama ben ısınamadım
sonnenschein Dicle06 kayla’yı ben beğendim kavin kavim gibi geldi kulağıma nazlı ismini de sevmiyorum çok ama çok nazlı oluyorlar bence bu kötülüğü yapmayın minnoş kızınıza 🙈🥰
Aysegulgnc Dicle06 kavin ismini kimseden duymadım bu forumda bizde Akça kavin koyucaz kızımız olursa bi ben bir siz başka kavin koyan yok koyun tabi defne aselden felan iyidir 😇
Dicle06 Eşim anneannesinin ismi olan Nazlı ismini istiyor onu da belirteyim . Azra Nazlı da var listemizde . Sizce hangisi 🌼
Dicle06 Aysegulgnc yani evet eski isim istemiyorum yenileri de dediğiniz gibi asil aden mila maya defne vs çok aşırı fazla var bu isimler o yüzden Kavin ismi hem hoş geliyor kulağa hem de anlamı çok güzel 🙏🌼
Aysegulgnc Dicle06 kuzenim anasınıfı öğretmeni mesela sınıfında 3 tane asel varmış gerisini siz düşünün fazla olunca artık soğuyorum isimden 🤣