Kbra00 Merhaba kızlar🌸İkiz gebeyim bi kızım bi oğlum olacak insallaah🤲🏻🥰Detaylı ultroson zamanimiz geldi..İstanbul avrupa yakasinda doktor ve fiyat olarak bilgi verirseniz sevinirim..Simdiden cevap veren herkese tesekkur ederim❤️
Aysekilic61 Kbra00 merhaba ben medicale gitmiştim cihan beye iki bebek için detaylıya 3500 verdim ama çok detaylı inceledi 4d resimde veriyor bebeklerin
Simayla Kbra00 ben ikiz değil ama özel levent hastanesine hiçran hanıma gidecem çarşamba günü 1400 TL dedi
momyseker Kbra00 15 Nisan’da Şişli’de Aytül Çorbacıoğlu’na gittim. 1500 tl idi benim tek bebek. Ama ikiz bebekte fiyatını bilmiyorum
Sevvl Kbra00 sisli Osman Özyurt perınatolojı uzmanı 7 ay önce 2 bin vermıstım ama üstüne tanımama sizede herseyı anlatıyor gosterıyor basıp gecmıyor ve ondan sonra hangı doktor sorma detaylı nerede yaptırdın diye Osman hoca dıyınce o tamam üstat dıyorlar zaten yaşıda var baya
babyasyanil Bakırköyde Dr Mahmut Güngöre gitmiştim martta 950₺ tek bebekti iki bebek fiyatını bilmiyorum ☺️