Bride_6470 Hanımlar kuzenım 6.5 aylıkken bebeği karnında öldü ve normal doğum yaptırarak aldılar doğumun üstünden 5 ay geçti böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda veya çevrenizde ne kadar süre sonra hamile kalınabilir tekrardan veya ne kfr süre sonra hamile kaldı bu durumu yaşayan
1anne2bebek__ Bride_6470 çok geçmiş olsun mu diyeyim başınız sağ olsun mu inan bilemedim çok üzüldüm. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Benim arkadaşımın da detaylı ultrasonda bebeğinin bir çok anormalisi olduğu belli oldu. İğne vurup karnında öldürdüler maalesef ve normal doğum yaptı. Sanırım 3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şükür bebeği sağlıklı ve şu an 1 yaşında.
momyseker Bride_6470 ben yaşadım… Geçen hamileliğimde 41. haftadaydık normal doğum bekliyodum ve herşey gayet güzel ilerliyodu. Birgün hareketsiz olduğunu hissettim ve hastaneye gittik kalbi durmuştu bebeğimin. Doktorum normal doğum önerdi hatta suni sancı verdiler ama dayanamadım sezaryen oldum. Sezaryen olduğum için de 1 sene bekledim. İyi ki 1 sene beklemişim psikolojimde anca düzelmişti eskiye nazaran.. 2021 Ekim ayında ölü doğum yaptım, 2022 Kasımda tekrar hamile kaldım çok şükür. Şimdi 24 . haftadayım
Rabia_91 Bride_6470 başınız sağolsun, sebebini bulabildiler mi peki, büyümüş çünkü baya bi. Detaylı da falan bişey demedi mi doktor ?
3Tospikannesi Bride_6470 benim 2 sağlıklı çocuktan sonra 2019 yılında 1 düşük 2 de kalp durma ile 3 evladımı kaybettim 3 aylıkken kalbi duruyordu normal doğum yaptırmaya çalıştılar sancı verildi olmadı kürtaj oldum ilk düşük yaptığım ay hemen gebe kaldım adet görmedim 3 ay dinlenme yaptım korunmayı bıraktım 2.ayında hamile kaldım kalp durma olunca sprail taktırdım bunalıma girdim üzüntüden kendimi hazır hissedince Kasım’da çıkarttırdım spraili çıkarttığım hafta hamile kaldım şuan 20+6 olduk inşallah bunu sağ salim kucağımıza almak nasip olur çok kötü bir şey Rabbim kuzenine de tez zamanda hayırlı evlat versin kucağına almak nasip olsun ❤
Bride_6470 1anne2bebek__ zor bi durum böyle yaşayanlar için rabbim kimseye yaşatmasın inşallah anladım çok sevindim inşallah kuzenımde tez zamanda hamile kalır
Rabia_91 momyseker başınız sağolsun, nasıl bi psikolojidir mim bilir Allah kimseye yaşatmasın. Sebebini bulabildiler mi peki?
mrvsrcn @Bride_6470 @momyseker kızlar çok üzüldüm gerçekten Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın başınız sağ olsun 😥 @momyseker inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu yavrunuzu, @Bride_6470 size de en kısa ve sizin için en doğru zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder 🤲😔
momyseker Rabia_91 ne bende ne bebekte ne kordonda ne suyunda…. yani hiç bir problem yoktu. Otopsiye gönderelim araştırılsın dediler ama ben asla ve asla istemedim
Smgoss Benim bebeğimin karnımda 38.haftada kalbi durdu sezaryenle doğum yaptım doktorum 2 yıl kadar beklememi istedi 1,5 yıl bekledim şuan hamileyim 32.haftamdayım hem psikolojikmen hem de vücut olarak toparlandıktan sonra düşünebilirsin
funnymummy Bride_6470 geçen yıl bu zamanlar 23 haftalıkken bebeğim bende ölü doğum yapıp suni sancı ile bebeğimi kaybettim doktor bir kaç ay dinlenmemi önerdi ağustosta kontrole gittiğimde rahmin toparlandığını artık hamile kalabileceğimi söyledi Ekim ayında tekrar hamile kaldım şimdi 27 haftalık hamileyim demem o ki kişinin kendine bağlı durum doktoruna kontrole gidip o şekilde hareket etmeli